Puțini știu adevărul despre Elena Marin de la Survivor România. Ce studii are aceasta și cine este iubitul său, de fapt

28 feb. 2021
Puțini știu adevărul despre Elena Marin de la Survivor România. Ce studii are aceasta și cine este iubitul său, de fapt
Elena Marin la Survivor România

Deși colegii săi Faimoși o consideră cea mai bună din echipă la fete, Elena Marin nu a scăpat de nominalizare. Ea a fost propusă pentru eliminarea de la Survivor România și publicul va trebui să aleagă între ea, Roxana Nemeș și probabil Majda. Simona Hapciuc a plecat acasă, deși era o foarte bună sportivă, așa că voturile fanilor sunt imprevizibile.

Elena Marin este cunoscută în industria showbiz-ului ca dansatoarea Andreei Bălan. Aceasta a practic mai întâi gimnastica, iar apoi s-a orientat spre dansul sportiv. Marele ei vis a fost, însă să devină vedetă tv, așa că a mers la numeroase castinguri și chiar a primit diverse roluri în producții de tip telenovelă, care au rulat la Antena 1.

Ce studii are Elena Marin

Elena Marin a fost și asistentă tv la emisiunea lui Mihai Morar, dar după ce acesta a fost scos de pe post și contractul ei s-a încheiat. Pe pagina ei de facebook, Faimoasa figurează ca SINGLE, ceea ce a stârnit multe controverse. Ea a fost acuzată des atât de colegi, cât și de fani că este falsă, motiv pentru care a și fost propusă spre eliminare.

Conflictul cu Zanni a adus-o în prim plan și deși inițial părea că o favorizează, acum lucrurile par să fi luat o altă turnură și este posibil să iasă din competiție mai repede decât și-ar fi imaginat. La Consiliu, aceasta a declarat că speră în continuare să câștige Survivor România.

Elena Marin are 31 de ani și a absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport, după ce în prealabil absolvise Liceul de Muzică Dinu Lipatti din București.

Cine este iubitul Elenei Marin

Deși pe rețelele de socializare figurează ca fiind singură, se pare că aceasta are un iubit de mai bine de doi ani și cu aceasta ar urma să se și căsătorească. Este un fost coleg de televiziune.

Elena Marin și iubitul său

„Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe.

M-am bucurat pentru ea că a fost aleasă să meargă la Survivor. Mi-ar fi plăcut să fiu alături de ea, să o susțin psihic, dar Elena este o fată cu totul și cu totul deosebită, sunt convins că se va descurca de minune.

Elena, cred eu, la cum o cunosc, e genul de om care nu se va băga în intrigi, va fi factorul de echilibru din echipa Faimoșilor mai ales că este de o bunătate fără seamăn, de aceea o și iubesc la nebunie”, a spus Andrei, iubitul ei, pentru WOWbiz.ro.

Ce spune mama Elenei despre povestea de dragoste a fiicei sale

Mama Elenei Marin a vorbit și ea despre povestea de dragoste a fiicei sale și a mărturisit că îi place Jador, pentru că este plin de viață și aduce tuturor zâmbetul pe buze.

„Elena a făcut foarte mult sport, de la trei ani tot face sport. A început cu gimnastica, dansul, apoi școala de fotomodele, a făcut și balet. A trecut prin tot ce se poate numi sport. Toți sunt niște luptători. Apreciez curajul, apreciez că au mers la Survivor, la așa emisiune, nu toți au curaj să participe. Toți participă cu sufletul, toți au emoții…În fiecare tabără e câte un haios. Jador face toți banii, mai ales când câștigă, se amuză, se înveselesc. Îi face pe toți să râdă. Așa e el, un tip pozitiv”,  a dezvăluit mama Elenei Marin