Raluca Pastramă rupe tăcerea! Adevărul despre divorțul de Pepe. Cine e vinovatul

de: Ana Toma
15 dec. 2020
Raluca Pastramă rupe tăcerea! Adevărul despre divorțul de Pepe. Cine e vinovatul

Divorțul dintre Raluca Pastramă a luat prin surprindere lumea mondenă. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă și cu siguranță nimeni nu se aștepta la așa un scandal monstru după ce artistul a anunțat separarea.

Raluca Pastramă și Pepe trăiesc un adevărat coșmar după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Dacă în primă fază, artistul a spus că cei doi se vor separa într-un mod decent și că au pus toate lucrurile la punct, ultimele acuzații de infidelitate au dus la o adevărată răsturnare de situație. Raluca pare mai supărată ca oricând.

”Raluca este extrem de supărată de când a plecat din casa lui Pepe. Nu e puţin lucru să te separi de cel ce ţi-a fost zece ani partener de viaţă şi cu care mai ai şi doi copii. Iar acum, pare că cineva vrea să-i implice tatăl, pe Ion Pastramă, în povestea divorţului. E prea mult pentru ea!”, au mărturisit surse apropiate Ralucăi, pentru impact.ro.

Tatăl Ralucăi Pastramă crede în împăcare 

Nici Ion Pastramă, tatăl Ralucăi, nu a primit prea bine vestea divorțului. Deși bărbatul a încercat să stea departe de căsnicia fiicei sale, acesta a încercat să facă tot posibilul pentru a o îndruma spre o cale mai bună: împăcarea.

Pepe și Raluca vor petrece Sărbătorile separat, dar nu e exclus ca Raluca să revină la sentimente mai bune, după această ”pauză”.

”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, conform apropiaților familiei.

Raluca Pastramă rupe tăcerea

Raluca Pastramă nu s-a putut abține nici ea. Fosta soție a lui Pepe a mărturisit pentru impact.ro că nu își dorește ca tatăl său să se implice în acest divorț. Ea a mai spus totodată că singurii vinovați sunt ea și Pepe și își asumă complet acest lucru.

“Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a spus Raluca Pastramă, aceasta fiind prima sa declarație de când s-a aflat despre divorțul celor doi.