Raluca Pastramă și Pepe s-au împăcat. Decizie șoc luată de cei doi soți. Cutremur în lumea mondenă

de: Ana Toma
08 feb. 2021
Raluca Pastramă și Pepe s-au împăcat. Decizie șoc luată de cei doi soți. Cutremur în lumea mondenă
Pepe și Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă și-au spus adio acum aproape cinci luni. În tot acest timp, cuplul a trecut prin fel de fel de situații, de la scandaluri, ordin de protecție până la…împăcare. 

Încă de când a postat clipul video în care își anunța despărșirea de Raluca Pastramă, era evident faptul că Pepe nu își dorea prea mult acest divorț, însă nu a avut de ales. Iată însă, că după luni de zile, cei doi soți au reușit să ajungă la un numitor comun.

Raluca Pastramă și Pepe s-au împăcat

Pepe încearcă tot timpul să fie corect cu fanii și cu urmăritorii săi, așa că a venit cu noi vești despre relația dintre el și Raluca Pastramă.

Artistul a mărturisit că s-a împăcat cu Raluca Pastramă, adică nu mai există niciun fel de problemă între ei, însă nu se mai pune problema ca cei doi să fie vreodată împreună. Pepe a mai subliniat faptul că au trecut mai bine de cinci luni de când cei odi nu mai împart același pat, așa că nu mai e cale de întoarcere.

”Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nici o formă, ca relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nici o treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună” a spus Pepe, la Antena Stars.

Raluca Pastramă și Pepe
Raluca Pastramă și Pepe

Cum au reacționat copiii

Copiii au primit bine vestea divorțului. Deși Raluca și Pepe se așteptau să fie probleme, împăcarea părinților le-a prins bine, așa că cel mai probabil, nu vom mai auzi de niciun scandal prea curând.

”Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă sotuațiile de genul”, a mai adăugat artistul.

Legat de custodie, fetițele vor rămâne să locuiască în casa artistului din Pipera, imedait după ce actele de divorț vor fi semnate, asta pentru că atât Rosa, cât și Maria, vor foarte mult să locuiască în locul unde au copilărit până acum.

De asemenea surse din anturajulu cuplului au declarat pentru Impact că Raluca Pastramă poate veni oricând să le viziteze, dar să le aducă înapoi în casa din Pipera. Totuși, există și excepții. În weekend și la evenimentele imporatate ale familiei, fetele pot sta cu Raluca. Același lucru se întâmplă și atunci când Raluca are aniversare sau un eveniment.