Rareș Bogdan a explodat! Când va fi disponibilă majorarea pensiilor. Anunțul zilei pentru pensionarii români

rares bogdan

Anunțul zilei pentru pensionarii din România. Primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan a anunțat când va fi disponibilă majorarea pensiilor cu 40% și spulberă ”ipocrizia” social democraților.

Rareş Bogdan a explicat că majorarea pensiilor cu 40 la sută ar fi fost posibilă dacă ar fi fost bani, iar creşterea cu 14 la sută a fost posibilă fără a dezechilibra bugetul.

”Dacă sunt bani, sigur că este posibilă. Deocamdată, situaţia economică a României a permis o creştere cu 14 la sută. Această creştere cu 14 la sută, într-un singur moment, este cea mai mare creştere din ultimii şapte ani de zile. O creştere similară a avut loc tot într-o guvernare liberală, în 2007”, notează Libertatea.

Rareș Bogdan spulberă PSD-ul 

Europarlamentarul a vorbit și despre ”ipocrizia” social democraților care continuă să insiste cu majorarea pensiilor. Potrivit acestuia, în ultimii trei ani de guvernare, PSD a reuşit să crească pensiile cu 11,4 la sută.

”Noi am reuşit o singură dată, fără să dezechilibrăm bugetul, să creştem pensiile cu 14 la sută. Dacă am fi putut să le creştem cu 40 la sută, vă asigur că am fi făcut-o, dar suntem extrem de conştienţi şi raţionali. Florin Cîţu a arătat cifrele şi a spus: atât ne permitem! Dacă ne-am permite mai mult, vă asigurăm că am da toţi cei 40 la sută”, a explicat Rareş Bogdan.

”Mă deranjează ipocrizia celor din PSD care au votat legea în urmă cu un an, dar au pus termenul de creştere la un an de zile distanţă. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult şi ar fi fost bani, ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile”, a mai menționat acesta.

Citește și:

Revista Presei