Rețetă: Cea mai gustoasă musaca din lume nu are carne. Marii bucătari ai lumii folosesc aceste ingrediente pentru un gust incredibil de gustos

musaca

Mult iubită de români, rețeta de musaca poate fi pregătită foarte simplu și adaptată după gusturile fiecăruia. Poate conține carne sau poate fi vegetariană, iar legumele din ea pot fi deverse.

Rețeta noastră este una vegetariană, pentru zilele în care nu ai foarte mult timp pentru gătit, pregătindu-se rapid, din doar câteva ingrediente.

Ingrediente:

• 200 g cașcaval
• 300 g mozzarella
• 2 ouă
• 2 vinete
• 10 roșii
• 10 căței de usturoi
• unt

Mod de pregătire:

Vinetele spălate se taie rondele și se frig pe grătar. Mozzarella se taie cubulețe și se amestecă cu un ou și cu usturoiul tocat.
Se unge un vas termoizolant cu unt și se pune un strat de vinete, mai apoi amestecul de mozzarella, un strat de roșii tăiate felii, încă unul de mozzarella, iar la final se acoperă cu cașcaval ras. Se coace 20 de minute de 180 de grade. Este atât de simplu, iar gustul este divin.

Poftă bună!

Citește și:

Revista Presei