Rețetă: Cele mai bune paste cu sos de roșii și bacon. Află care e secretul italienilor în prepararea pastelor

paste (2)
Photo by Mak on Unsplash

Rețetele rapide de paste te pot salva în serile în care nu ai chef de gătit, iar această rețetă de paste cu roșii și bacon este o masă gata în 15 minute, excelentă și gustoasă.

Iată ingredientele simple de care ai nevoie:

Bacon
O cutie de roșii
Ulei de măsline
Busuioc
Usturoi
Paste

Modul de pregătire:

Peste o lingură de ulei de măsline se pune usturoiul zdrobit, iar după 2 minute se adaugă cutia de roșii, puțină apă, busuioc, sare și piper. Se lasă pe foc până se evaporă apa. Se adaugă pastele fierte separat și se amestecă împreună jumătate de minut

Secretul pe care italieni îl folosesc dintotdeauna:

Aruncarea pastelor în sos, cu un strop de apă în care au fost fierte, vor face diferența când vine vorba de textură și gust. Acest lucru îngroașă sosul, făcându-l să se lipească de fiecare pastă.

Acesta este modul în care italienii au făcut paste încă din zorii timpului.

 

Citește și:

Revista Presei