Rețeta perfectă pentru supa de dovlecel. E delicioasă, sănătoasă și îți dă refresh la tot organismul

Vegan-Pea-Soup-11

Dacă vrei să încerci o supă rapidă, delicioasă și sănătoasă, această rețetă pentru supa de dovlecei e cea mai bună alegere. Se prepară în doar câteva minte și o adevărată minune pentru organsimul tău.

Pentru a prepara această rețetă vei avea nevoie de doar câteva ingrediente simple. E gata în mai puțin de jumătate de oră, iar gustul îți va întrece așteptările cu siguranță.

De ce ai nevoie 

  • 2 dovlecei
  • 50 gr unt
  • 1 lingură vegeta naturală
  • 1 ceapă mare
  • 200 gr iaurt
  • sare
  • mărar

Cum o prepari 

Modul de preparare este extrem de simplu. Prima oară topeşte untul şi căleşte ceapa tocată mărunt până se înmoaie. Taie apoi dovleceii în formă de cubuleţe şi pune-i în oală peste ceapă. Toarnă apă cât să acopere cubuleţele de dovlecel, apoi adaugă vegeta şi sare.

În cazul în care foloseşti concentrat de cumpărat, nu mai trebuie să adaugi sare. Lasă apoi la fiert 15-20 de minute la foc mediu, până când dovlecelul e fiert, apoi ia oala de pe foc şi scurge jumătate din apă, apoi lasă supa să se răcească.

Adaugă la final iaurtul şi amestecă bine, după care presară mărarul tocat şi drege compoziţia cu sare, după gust.
Pune supa la frigider şi las-o câteva ore să se răcească. Se serveşte rece, cu pâine prăjită.

Revista Presei