Revoltător! Alex Velea, interzis pe radio! Motivul: Antonia! Este fără precedent această decizie

02 mart. 2021
Revoltător! Alex Velea, interzis pe radio! Motivul: Antonia! Este fără precedent această decizie
Alex Velea, Antonia și copiii lor

Alex Velea formează un cuplu cu Antonia de aproape zece ani. Cei doi s-au cunoscut în 2009, când amândoi erau căsătoriți și niciunul nu anticipa că prietenia lor se va transforma într-o poveste intensă de iubire. În anul 2012, cei doi au recunoscut public că sunt împreună și la scurt timp a apărut și primul copil în cuplu.

La acel moment, atât Alex Velea, cât și Antonia aveau un succes imens și piesele lor erau difuzate intens pe radio. După ce au anunțat că sunt împreună lucrurile s-au schimbat și deși amândoi au continuat să scoată hit după hit, radiourile nu le-au mai provat melodiile, care se bucurau totuși de mare succes în online.

De ce a fost Alex Velea interzis la radio

Alex Velea a vorbit despre această situație delicată în cadrul podcastului găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira.

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit și mi s-a părut că am fost, și eu și ea (…) ne-au băgat așa într-un con de umbră sau și-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puțin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoți o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a mărturisit Alex Velea.

Alex Velea și Antonia formează un cuplu din 2012, deși nu sunt căsătoriți legal

Artistul a fondat Golden Boy Society și a promovat tinere talente, care au cunoscut succesul datorită lui. Mario Fresh și Lino Golden sunt doar două exemple, însă amândoi l-au dezamăgit, iar acum întreaga lui atenție este concentrată pe Zanni, care după ce a fost concurent la Chefi la Cuțite. face senzație la Survivor România.

Cum a ajuns Alex Velea să se îndrăgostească de Antonia

În cadrul aceluiași podcast, Alex Velea a povestit și despre cum a ajuns să se îndrăgostească de Antonia și cum a început de fapt relația lor, pentru care se pare că radiourile l-au pedepsit aspru.

„Am fost prieteni mult timp, mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer cu piesa Morena și își doreau o piesă mai urbană. Și au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale. Și cumva (..) hai să le arătăm niște piese și nu că ne-a gonit din studio, dar (…) mai stați, mai stați pe la vișin. Și zic ia…ce e asta? Să ne dea afară să facă ea audiție. N-am început chiar cu dreptul. După care tot așa cineva zicea că e o fata care face MC-ială la Bamboo în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic mișto, bravo.

După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studio unde lucram eu. Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta, mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a mai spus Alex Velea.