VIDEO/ Antonia bifează cea mai inediată colaborare muzicală! De ce a ales să cânte cu o mexicancă

26 feb. 2021
VIDEO/ Antonia bifează cea mai inediată colaborare muzicală! De ce a ales să cânte cu o mexicancă
Antonia și Yoss Bones

Antonia este una dintre cele mai de succes artiste ale Global Records, casa de producție a lui Lucian Ștefan și INNA. De când a semnat cu această companie, artista și-a schimbat destul de mult genul muzical și se bucură de succes, în special peste hotare.

Acum tocmai a lansat un nou single, ”Dinero”, o piesă latino în engleză și spaniolă, în colaborare cu Yoss Bones, o artistă rap din Mexic. Colaborarea este una surprinzătoare, dar care pare a fi una extrem de reușită. Trebuie precizat că acest gen muzical nu are mare priză totuși la publicul din România, care așează în trending Youtube, mai degrabă manele, Jador și Dani Mocanu, fiind campioni din acest punct de vedere.

Cine este Yoss Bones

Yoss Bones este o artistă hip-hop, rap și R&B din Mexic, cu peste 1 milion de ascultători pe Spotify, peste 500 000 de subscriberi pe YouTube și peste 600 000 de followers pe Instagram cu o evoluție rapidă pe scena muzicală. Tocmai din acest motiv, probabil acest nou video are drept scop creșterea popularițății Antoniei și în afara țării.

Lucian Ștefan a locuit mult timp în SUA și recent a încheiat colaborări cu companii muzicale din afara țării, care produc un stil muzical care se bucură de succes în special peste hotare. Va fi interesant de urmărit dacă Antonia va reuși să cucerească publicul din România, mai ales că videoclipul este foarte reușit.

 

Detalii despre noua piesă ”Dinero”

”Dinero” a fost compusă de Marius Dia, Alex Parker, Yoss Bones, Adriana Opriș, Maria Alexandra Florea și produsă de Alex Parker și Marius Dia, aceiași producători cu care artista a lucrat pentru ”Matame”.

Videoclipul de la “Dinero” a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alexandru Mureșan DoP), concept Chris Poszet și Andra Marta, producție video Loops Production. Echipa de beauty a ANTONIEI a fost formată din Andra Manea (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling). Artista poartă ținute îndrăznețe, cool, colorate și se distrează cu fetele într-un cadru rustic.

”Videoclipul de la „Dinero” este ideal, este fix pe stilul meu, cum îmi place mie să fiu, mă caracterizează – sexy și funny. Bineînțeles, cu echipa mea preferată de oameni talentați – Bogdan Păun, Alex Mureșan, dar și Chris Poszet și Andra Marta de la NGM Creative.

Am lucrat pentru ”Dinero” cu Alex Parker și Marius Dia, cei care au făcut și ”Matame”, și le mulțumesc, sper să aibă și această piesă cel puțin succesul celeilalte. Yoss Bones a venit pe piesă la fix să completeze vibe-ul, am fost încântată că s-a alăturat și sper să vă placă, să vă dea o stare bună”, a declarat Antonia.