S-a aflat adevărul! De ce a fost dat afară Mihai Petre de la Românii au talent! Mesaj de ultimă oră al Andrei Măruță

andra mihai petre

Decizia Pro Tv de a-l înlocui pe Mihai Petre, din juriul emisiunii Românii au talent, cu Alexandra Dinu a luat prin surprindere pe toată lumea. Inclusiv pe celebrul dansator, care nu se aștepta la așa ceva. Totul s-a întâmplat foarte rapid.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a spus Mihai Petre pentru Click!.

Acesta mersese cu puțin timp în urmă la emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre noua ediție a show-ului așa că nimeni nu se aștepta la o schimbare sau cel puțin nu la această schimbare. Florin Călinescu, Andi Moisescu și Andra rămân în continuare în juriu, iar alături de ei vine acum Alexandra Dinu, care nu a mai participat la niciun show în România de ani buni, iar fanii sunt destul de sceptici legați de prestația ei.

Ce mesaj a transmis Andra Măruță fanilor

„Eu în momentul acesta sunt liber de contract și analizez opțiunile pe care le am pentru a continua drumul în tv, pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva”, a spus Mihai Petre, care a mărturisit și că are câteva oferte pe care în momentul de față le analizează.

Astăzi, sâmbătă 17 octombrie au început filmările pentru noua ediție Românii au talent, fără prezența celui mai aspru dintre jurați. Niciunul dintre colegii lui de scaun nu a comentat decizia Pro Tv. Andra a ținut, însă să le transmită fanilor că emisiunea va fi una excelentă și că românii au nevoie de ea.

„Românii au talent și au nevoie de divertisment! Începem astăzi filmările pentru un nou sezon pentru a vă aduce din noua emisiunea preferată! Să fie un sezon excelent!”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Încă de la debut, Românii au talent a fost neîntrecută în audiențe, fiind lider incontestabil la nivelul tuturor producțiilor difuzate de vreo televiziuni. Milioane de români aleg Pro Tv atunci când show-ul de talente, care a ajuns la a 11-a ediție, este difuzat.

Revista Presei