Scandal imens în showbiz! Un cântăreț celebru de la noi și-a bătut soția măr și a obligat-o să avorteze! Dezvăluiri șocante. Femeia a cerut ordin de protecție

28 nov. 2020
Scandal imens în showbiz! Un cântăreț celebru de la noi și-a bătut soția măr și a obligat-o să avorteze! Dezvăluiri șocante. Femeia a cerut ordin de protecție

Ziua și scandalul, ziua și divorțul. Pandemia a scos ce este mai rău din oameni, iar în lumea showbizului par că se petrec cele mai multe scene șocante. Un manelist celebru este acuzat că și-a snopit fosta soție în bătaie și apoi a obligat-o să avorteze. Este vorba despre Tzancă Uraganul, cel care are numeroase piese ajunse pe locul 1 în trending Youtube.

“Uitați, oamenii buni, ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganu!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, este mesajul alăturat celor două fotografii de mai jos, relatează wowbiz.ro.

Foto Facebook

Femeia din imagini este Lambada și este prima soție a lui Tzancă Uraganul. Acesta a divorțat de ea pentru tânăra Mădălina Miu, cu care a avut o relație foarte tumultoasă. În aprilie 2019, după un scandal în cuplu, ea a cerut un ordin de protecție împotriva maneslistului.

Cine este noua soție a lui Tzanca Urganul

Câteva zile mai târziu și-a retras cererea, iar în octombrie a devenit noua soție a lui Tzancă Uraganul.

„Reclamanta arată că nu dorește să fie emis ordinul de protecție împotriva pârâtului, întrucât s-a împăcat cu acesta, iar actul de agresiune reclamat, a fost urmarea unui accident”, se arată în hotărârea instanței de la Judecătoria Ploiești din urmă cu câteva luni.

“(…). Ea a cerut un ordin de protecție, dar de ce să facă asta, că nu i-am dat nici măcar o palmă. Nu știu dacă a cerut sau nu. Ei o obligă să facă lucrurile astea. I-am oferit totul”, declara manelistul după circul de atunci.