Scandal monstru între Olivia Steer și Simona Gherghe. De ce și-a ieșit din minți vedeta Antena1

06 nov. 2020
Scandal monstru între Olivia Steer și Simona Gherghe. De ce și-a ieșit din minți vedeta Antena1

Olivia Steer a revenit în centrul atenției în ultima perioadă, după ce a militat pentru nerespectarea regulilor de distanțare. La doar câteva zile după, soțul său, Andi Moisescu, a declarat că este infectat cu noul coronavirus și că va respecta toate normele sanitare impuse de autorități.

Simona Gherghe, vedeta Antenei 1, este unul dintre criticii constanți ai Oliviei Steer. Paula Rusu a întrebat joi, pe contul său de Instagram, dacă urmăritorii săi s-ar vaccina pentru COVID-19. Printre răspunsuri se numără și cel al Simonei Gherghe, care a concluzionat simplu: „Clar! Da!”

Episodul a readus în atenția publică o întâmplare din urmă cu câteva luni, când Simona Gherghe a criticat-o dur pe Olivia Steer, pentru poziția sa anti vaccinuri.

Totul a plecat de la un internaut care a criticat-o pe Simona Gherghe pentru că alege să susțină industria farmaceutică și vaccinurile, iar în răspunsul său, vedeta Antena 1 nu a iertat-o nici pe Olivia Steer.

„Dar de pliomlielită, TBC, diferie, tuse convulsivă, rujeolă ai auzit? Sau ar trebui să lăsăm organismul să „lupte” cu ele?!”, a scris Simona Gherghe, revoltată de internautul care a spus că organismul uman este făcut să „lupte cu orice viroze, gripe, infecții, COVID”.

Olivia Steer, atacată dur de Simona Gherghe. Ce spune vedeta Antena 1 despre vaccinul pentru COVID-19

Mai mult, aceasta a adăugat că ea nu se ocupă cu îndoctrinarea, însă dacă cineva este interesat de așa ceva, ar trebui să o caute pe Olivia Steer:

„Mă bucur că te-am dezamăgit! Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare!”, a concluzionat Simona Gherghe.

Pentru a nu lăsa loc niciunei interpretări, Simona Gherghe a revenit câteva zile mai târziu pe acest subiect, reafirmându-și sprijinul pentru vaccinuri.

„Am vorbit, zilele trecute, despre vaccinare si mi-am atras pe pagina o multime de antivaxeri. Ma asteptam, pentru ca stiam ca sunt reactivi si agresivi. Nu-i nimic, eu imi asum opinia provaccinare! Argumentat si documentat. Cred in medici si in evolutia medicinei si in toate armele pe care le avem impotriva unor boli extrem de grave”, a scris aceasta, pe Instagram.