Scandal monstru! Lidia Buble, acuzată de un site de știri că fratele ei este de fapt noul ei iubit! Vedeta a luat foc: „M-am crucit toată! Băi, ăștia din presă, vă drogați?”

24 nov. 2020
Scandal monstru! Lidia Buble, acuzată de un site de știri că fratele ei este de fapt noul ei iubit! Vedeta a luat foc:

Lidia Buble este scandalizată la maxim, după ce un site de știri a scris un articol, în care dacă cititorul nu este atent până la finalul textului și se uită pe diagonală, înțelege că noul iubit al vedetei este fratele ei, Elisei.

„Cine e bărbatul care-i face Lidiei Buble nopțile senine. Au fost la Istanbul împreună”, sună titlul, marcat cu exclusiv, de pe site-ul de știri retetesivedete.ro. Artista a postat apoi un clip pe Insta Story, în care a mărturisit că este șocată și că și-a făcut cruce în momentul în care a citit așa ceva și că cel care i-a trimis articolul a fost unul din frații ei pentru că ea nu mai citește presa.

Doamne ferește, Doamne ferește. Deci sunt șocată, m-am crucit toată, nu-mi vine să cred Băi, voi ăștia din presă ori vă drogați rău de tot, ori ceva se întâmplă cu voi… Tocmai m-ați combinat cu fratele meu. Voi tocmai ați scris un articol, în care m-ați combinat cu fratele meu. Am rămas mută„, a postat Lidia Buble pe Insta Story, care nu și-a putut stăpâni indignarea.

Cum suna textul de pe retetesivedete.ro

Rețete și vedete a aflat acum și cine îi bucură Lidiei nopțile. E un personaj masculin și este extrem de important în viața ei, despre care abia acum și-a făcut „curaj” să pomenească. Eli se numește. „Îmi face nopțile mai ușoare”, mărturisește diva, într-o postare de după miezul nopții, din pat. Adevărul este că Lidia și Eli au fost împreună și ei la Istanbul, acum o săptămână.

Elisei și-a făcut un canal YouTube unde postează colaje cu muzică de adormit insomniacii. Colajul preferat de Lidia promite că te adoarme în 3 minute. Pe ea o calmează în 5. Elisei Buble este fratele Lidiei și, precum se vede, extrem de talentat și muncitor, având în vedere proiectul recent demarat. Azi va posta un nou colaj”, au scris cei de la retetesivedete.ro.

Redactorul șef al publicației i-a răspuns Lidiei Buble la clipul de mai sus că probabil este singura care a înțeles greșit textul și că „S-a demonstrat „științific”: Lidia Buble nu pricepe decât textele melodiilor ei!”. Și totuși, după reacțiile de pe internet, majoritatea cititorilor par să-i dea dreptate Lidiei de data aceasta, mai ales că aceasta provine dintr-o familie tradițională, unde astfel de remarci interpretabile într-un sens mai mult decât jenant, nu sunt deloc digerate ușor.

Vezi și ATENȚIE ROMÂNI! De la 1 decembrie, puteți face GRATUIT aceste ANALIZE, oriunde în țară