Scandal monstru pentru Culiță Sterp. Iubita artistului rupe tacerea! A sters pe jos cu o concurenta de la Survivor România

de: Ana Toma
14 apr. 2021
Scandal monstru pentru Culiță Sterp. Iubita artistului rupe tacerea! A sters pe jos cu o concurenta de la Survivor România
Culiță Sterp la Survivor România

Iubita lui Culiță Sterp intervine în scandalul momentului și o pune la punct pe o fostă concurentă Survivor România în urma afirmațiilor făcute de aceasta. Daniela Iliescu nu s-a mai putut abține după tot ce a auzit în ultima perioadă.

Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România a fost pusă la respect după afirmațiile făcute cu privire la căsnicia lui Culiță Sterp, soția acestuia a intervenit fără rețineri și a spus care este, de fapt, adevărul.

Iubita lui Culiță Sterp îi ia apărarea

Daniela Iliescu este de părere că toate afirmațiile făcute de Simona Hapciuc la adresa partenerului său îl denigrează, motiv pentru care, aceasta a decis să spună adevărul despre participarea acestuia în cadrul competiției Survivor România.

Cu alte cuvinte, iubita lui Culiță Sterp vorbește despre modul în care artistul este perceput ca fiin avar, doar pentru faptul că acceptat această provocare, în timp ce soția sa este însărcinată. Totuși, adevărul este altul. Cei doi parteneri au decis împreună acest lucru, iar Diana Iliescu a fost de acord ca partenerul ei să participe la reality show.

”Ei bine, repet pentru cei care nu știu, noi am luat această decizie de comun acord. Şi pentru că nu fac parte din categoria femeilor dependente sau obsedate de bărbatul lor, nu cred că e de judecat sau este asta vreo dovadă de lipsa de iubire din partea lui. Sunt mai mult decât recunoscătoare că am nu una, ci două familii care îmi sunt alături în fiecare minut”, a spus acesta pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp și iubita sa, Daniela Iliescu

Culiță nu se schimbă niciodată

Mai mult de atât, Diana Iliescu mărturisește că părerile fostei concurente de la Survivor România nu o interesează și susține că are încredere deplină în partenerul tău. Aceasta a povestit că îl cunoaște de 13 ani pe Culiță Sterp, iar pe lângă faptul că este viitorul tatăl al copilului său, acesta este și un bun prieten.

De asemenea, iubita lui Culiță Sterp mai povestește că partenerul ei nu se schimbă în funcție de ralizările sale, așa că toate acuzațiile care i se aduc sunt lipsite de sens.

”Acum nu știu, să îmi spuneți voi mie, e mai corect să iau în considerare părerea unei persoane care a împărțit aceeași baracă cu un om timp de 8 SĂPTĂMÂNI sau a mea care îl cunosc de nu mai puțin de 13 ANİ de la coleg, amic, iubiţi şi viitor tată al copilului meu?

Care, de când era cioban, aşa cum mulți îl numiți (de parca ar fi fost ceva josnic sau vreo crimă) a rămas același om. Care a avut grijă de oameni, de la copii, la bătrâni. L-am văzut la oi murdar și a doua zi îmbrăcat în Versace la o cântare, sau că ne-am petrecut Paștele pe camp, care ia oameni la ocazie ca să nu-i lase în frig, sau că le cosește prin curte. Şi tot același om e, nu se schimbă în funcţie de cum bate vântul”, a adăugat ea.

Adevărul despre Survivor România

Diana Iliescu a amintit și de un eveniment petrecut în cadrul competiției, atunci când Simona Hapciuc s-a arătat deranjată de faptul că Culiță Sterp ar fi făcut rost de mâncare, împărțind-o doar cu anumiți concurenți.

Aceasta mărturisește că gestul a fost demn de apreciat în contextul în care competiția Survivor România este una de supraviețuire, iar fiecare persoană în parte are nevoie de o strategie pentru a putea câștiga, dar și pentru a-și ține coechipierii aproape.

Mai mult de atât, aceasta a invitat-o pe fosta concurentă de la Survivor România să se descurce singură în cazul în care nu îi convine atitudinea altor concurenți.

Am înțeles din spusele ei, care chiar dacă a semnat un contract de confidențialitate și nu ar avea voie să povestească ceea ce producția nu a dat la TV, dar asta nu e treaba mea, că a fost ofticată că a plecat Culiță prin junglă și a făcut rost de mâncare și a împărțit-o doar cu anumiți concurenți, dar nu și cu ea.

Aici, pot zice că ar fi fost într-adevăr frumos din partea lui să împartă cu toată lumea, dar fiecare face cum crede de cuviință. Acolo fiecare e pe cont propriu, dacă nu ți-a convenit că el se descurcă, erai liberă sa te descurci și tu la rândul tău cum știi tu”, a mai adăugat iubita lui Culiță Sterp.