Scandal uriaș: Chef Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu s-au luat la trântă în direct la „Chefi la cuțite”: Din momentul ăsta, nu mai există pentru mine

27 nov. 2020
Scandal uriaș: Chef Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu s-au luat la trântă în direct la „Chefi la cuțite”: Din momentul ăsta, nu mai există pentru mine

Scandal uriaș în timpul ultimei ediții Chefi la cuțite: Chef Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu s-au luat la trântă, ajungând să-și spună cuvinte dure.

Tensiune maximă în timpul ultimei ediții a emisiunii „Chefi la cuțite”. Chef Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu și-au aruncat vorbe grele, declarându-și război în direct:

Concurenții celor trei chefi s-au aflat în fața unei alte provocări inedite și au fost nevoiți să facă platouri în stilul anilor 80-90, lucru care se pare că le-a dat mari bătăi de cap.

Cu toate acestea, concurenții lui Florin Dumitrescu s-au descurcat de minune, iar, îndrăgitul chef, mândru de munca acestora, s-a dus la chef Cătălin Scărlătescu pentru a-i arăta platourile concurenților său, lucru care l-a enervat la culme pe acesta.

Rivalitatea a atins cote alarmante între cei doi chefi ai renumitului show de televiziune. După ce Florin Dumitrescu a dorit să se laude în fața lui Chef Scărlătescu cu platourile concurenților săi, cel din urmă a răbufnit.

Chef Florin Dumitrescu: „Oficial, Scărlătescu nu mai există pentru mine”

”Oficial, din momentul ăsta, Cătălin Scărlătescu nu mai există pentru mine!”, dezamăgit de reacția bunului său prieten, Cătălin Scărlătescu.

Ulterior, cei doi chefi au făcut pace și s-au împăcat, ca de obicei, dând uitării evenimentul anterior.

În cadrul unui interviu, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre presupusa lui iubită. Rezervat în privința declarațiilor despre viața personală, îndrăgitul chef a evitat să ofere un răspuns clar după ce a fost întrebat dacă are o parteneră de viață, mărturisind, însă, că a investit sentimente în fiecare relație pe care a avut-o de-a lungul timpului.

,,Păi dacă ştiţi că sunt discret, cum aş putea să vă răspund la întrebarea asta? (…) Am fost îndrăgostit cu adevărat de fiecare dată. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.