Secretul bine ascuns al Andreei Esca! La ce intervenții a apelat aceasta pentru a arăta superb la 48 de ani

01 mart. 2021
Secretul bine ascuns al Andreei Esca! La ce intervenții a apelat aceasta pentru a arăta superb la 48 de ani
Andreea Esca

Andreea Esca este cea mai de succes prezentatoare de știri din România. Aceasta este considerată un reper pentru mulți și dată exemplu atunci când vine vorba de modul în care aceasta și-a construit cu multă atenție imaginea. La 48 de ani, vedeta Pro Tv contină să arate foarte bine și să afișeze un tonus excelent. La ce intervenții a apelat pentru a se menține în formă?

Puțini știu, dar Andreea Esca are mare grijă de modul în care arată, își alege cu multă minuțiozitate hainele pe care alege să le poarte și nu iese niciodată în public fără să se aranjeze, chiar dacă nu apelează la machiaj strident sau coafuri sofisticate. Totuși când vine vorba de imagine, mai ales în contextul în care este un model pentru mulți, aceasta vrea să și-o păstreze intactă.

Cum reușește Andreea Esca să se mențină tânără

Și pentru că trecerea anilor începuseră să-și pună amprenta asupra siluetei sale, Andreea Esca a decis ca în urmă cu un an de zile să înceapă cursuri de pilates. Acum a ajuns deja la un nivel ridicat și a devenit foarte flexibilă, reușind chiar să facă și sfoara. Aceasta a primit și sfaturi de nutriție pentru a-și menține greutatea, dar și musculatura tonifiată.

Prezentatoare știrilor Pro Tv apelează uneori la clinici de înfrumusețare pentru a arăta cât mai bine, însă secretul său constră într-o alimentație cât mai sănătoasă și în mersul la sală de minim două ori pe săptămână.

„Nu mănânc pâine, paste sau cartofi”, recunoștea Andreea Esca în urmă cu ceva timp.

Andreea Esca la orele de pilates

Cea mai grea perioadă din viața Andreei Esca

În vara anului 2020, ea a traversat o perioadă extrem de dificilă, după ce s-a infectat cu coronavirus. Aceasta a dezvăluit că a trăit un adevărat coșmar, în special din cauza stării de sănătate a soțului său, Alexander Eram, care a avut nevoie de oxigen. De altfel urmările virusului care au blocat întreaga planetă s-au văzut, în cazul partenerului de viață al Andreei Esca. Acesta a albit brusc, deși până la acel moment afișa o formă de zile mari.

„La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Dar eram hotărâtă, bineînțeles, și conform protocoalelor și, pentru că așa gândeam că este bine, după 7-8 zile să refac oricum testul, să vedem ce se întâmplă, dacă nu cumva se pozitivează între timp, pentru că ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv.

Numai că n-am apucat să se împlinească cele 7 zile, ca să fac noul test și, într-o zi, făcând ceva de mâncare, făceam niște cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că dintr-o dată nu simt deloc mirosul de la usturoi, ceea ce e puțin ciudat. Am zis, bun, poate e doar în capul meu, că acum mă gândesc la asta din cauză că ei sunt bolnavi și așa mai departe. Și am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam în casă și care erau foarte foarte puternice.

De altfel, aproape că nu le suportam. Și mi-am dat seama că nu simt absolut nimic, o senzație extrem de ciudată, după care am început să gust tot felul de lucruri și mi-am dat seaama că îmi pierdusem și gustul. Puteam să mănânc absolut orice, că nu simțeam absolut nimic. Și mi-am dat seama că între timp e clar că am devenit și eu purtătoarea acestui virus. Așa încât mi-am făcut testul mai devreme decât cele 7 zile pe care le așteptam și am avut un rezultat pozitiv și eu”, povestea Andreea Esca în vara anului trecut.