Simona Halep și-a ieșit din minți în meciul contra lui Elise Mertens: „Câte mai dai, măi? Câte mai dai?” Cum s-a terminat partida

04 mai 2021
Simona Halep și-a ieșit din minți în meciul contra lui Elise Mertens:
Simona Halep a fost mult timp numărul 1 mondial

După ce Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Irina Begu au fost eliminate din turneul WTA 1000 de la Madrid, Simona Halep a rămas singura româncă în competiția patronată de Ion Țiriac, mentorul său.

Simona Halep s-a impus facil în primele două tururi, deși a avut ceva probleme pe finalurile de meci, dar partida cu belgianca Elise Mertens a fost una complicată. Românca a câștigat primul set cu 6-4, dar l-a pierdut pe cel de-al doilea cu 5-7.

Simona Halep, multe reacții nervoase în timpul meciului

Culmea este că adversara sa nu a jucat foarte bine. În schimb, Simona a fost extrem de nervoasă și a comis foarte multe greșeli neforțate. Una dintre principalele probleme a reprezentat-o serviciul. Fostul număr 1 mondial avea deja 10 duble greșeli la începutul celui de-al treilea set.

Pe parcursul meciului, Simona a avut mai multe ieșiri și a strigat tare, la ea însăși: „Câte mai dai, măi? Câte mai dai?”, s-a întrebat după o dublă greșeală într-un moment cheie.

Sportiva din România a dat de mai multe ori cu racheta de pământ și a strigat „Nu mai ieși afară, TE ROG”, a strigat ea disperată după ce a dat mai multe lovituri la rând în out.

Cum s-a terminat meciul Simona Halep – Elise Mertens din optimile turneului de la Madrid

Deși este într-o formă bună de concurs, Simona pare foarte nervoasă și își menține cu greu calmul pe teren. Adversara sa, Elise Mertens a observat acest lucru și a încercat să obțină puncte pe greșelile fostului lider mondial.

Belgianca a fost învinsă în finala de la Istanbul WTA 250 de Sorana Cîrstea, care și-a adjudecat astfel cel de-al doilea turneu din cariera sa. Mertens este în prezent numărul 17 mondial, în timp ce Simona se menține în continuare pe 3, dar este foarte departe de locul 1 deșținut de australianca, Ashleigh Barty, care a câștigat și la Stuttgart și s-a calificat deja în sferturi la Madrid.

Partida dintre Simona Halep și Elise Mertens s-a terminat 6-4, 5-7, 5-7, iar jucătoarea din România este ELIMINATĂ din competiție de o jucătoare pe care a învins-o de fiecare dată.