Sorana Cîrstea și-a umilit teribil antrenorul în fața întregii lumi. Prima reacție a lui Adrian Cruciat

15 mart. 2021
Sorana Cîrstea și-a umilit teribil antrenorul în fața întregii lumi. Prima reacție a lui Adrian Cruciat
Adrian Cruciat și Sorana Cîrstea. Foto: Eurosport

Sorana Cîrstea s-a făcut de râs la începutul lunii februarie, după ce a țipat la antrenorul său, Adrian Cruciat, în timpul unui meci de tenis de la un turneu premergător Australian Open. Sportiva chiar i-a cerut arbitrei de scaun să-l sancționeze pentru că nu-l mai suportă. Aceasta a rămas uluită, la fel ca întreaga planetă.

„Taci din gură, taci, taci din gură!”, a strigat Sorana Cîrstea la antrenorul său, după care s-a îndreptat spre arbitra de scaun. „Puteți să-i dați un avertisment? Vorbește nonstop! El e acolo, eu sunt aici. I-am zis de 10 ori să tacă”.

Reacția șocantă a Soranei Cîrstea l-a uluit și pe comentatorul Digi Sport

„Vrei să-i dau un avertisment antrenorului tău?”, a venit replica arbitrei. „Știu, dar spuneți-i să tacă! I-am spus de 10 ori, nu mai pot”, a continuat Sorana, care l-a șocat și pe comentatorul Digi Sport, care și-a manifestat și el uluirea față de acest gest nemaivăzut în tensi.

„Da, mărturisesc că aşa ceva nu am văzut, încă nu am văzut sau poate s-au mai întâmplat cazuri, dar eu nu am păţit, în anii de comentariu. Sorana i-a cerut arbitrei de scaun să-l avertizeze pe Adi, pe antrenorul ei, pentru că vorbeşte non-stop!”, a comentat Cristi Mândru de la Digi Sport.

Prima reacție a lui Adrian Cruciat

La mai bine de o lună de la acest incident jenant, Adrian Cruciat (37 de ani) a explicat ce s-a întâmplat pe teren și a ținut să precizeze că el are în continuare o relație foarte bună cu Sorana Cîrstea, care nu este la prima ieșire deplasată. Ea nu are cea mai bună relație nici cu Simona Halep, care a eclipsat-o cu performanțele sale.

„N-a fost reacția pe care mi-am dorit-o, dar nu a fost vreo mare ceartă sau vreun conflict între noi. Episodul a fost unul neinspirat, dar atâta tot. Nu afectează relația noastră, care e foarte solidă, atât profesional, cât și personal.

Fetița mea a câștigat primul ei meci la un turneu de copii și primul lucru pe care mi l-a zis a fost să îi spun Soranei să fie mândră de ea”, a fost prima reacție a lui Adrian Cruciat pe acest subiect. El a fost întrebat despre episodul neplăcut în cadrul emisiunii „Așii Tenisului”, de la Digi Sport.

Sorana și-a cerut scuze în felul ei

După ce a fost criticată peste tot și s-a făcut de râs pe plan internațional, Sorana Cîrstea a avut și ea o reacție prin care a încercat să-și scuze comportamentul halucinant.

„Sunt o persoană destul de matură, știu când fac anumite greșeli și pot să îmi asum greșelile alea și să vin să-mi cer scuze. Însă am o echipă în care am încredere, sunt fericită cu ea, și cred eu că se și vede în rezultate, se vede că există o unitate și ei sunt primii care au încredere în mine și îmi văd potențialul”, a spus Sorana Cîrstea pentru siteul Treizecizero, la scurt timp da la incident.