Cine este cu adevărat iubitul tenismenei Sorana Cîrstea. Cei doi și-au ținut mult timp ascunsă relația

09 mart. 2021
Cine este cu adevărat iubitul tenismenei Sorana Cîrstea. Cei doi și-au ținut mult timp ascunsă relația
Sorana Cîrstea

La 30 de ani, Sorana Cîrstea a atins maturitatea în tenis, dar cu toate acestea continuă să aibă ieșiri de adolescentă răzvrătită. La unul din meciurile sale din acest an, sportiva i-a cerut arbitrei de scaun să-i sancționeze antrenorul pentru că nu mai tace odată. Gestul ei a fost asupru critivat de fani, iar apoi tenismena și-a cerut scuze.

Sorana Cîrstea a fost și preferata tabloidelor atât din România, cât și din străinătate. Considerată un mare talent, ea a impresionat și prin frumusețea ei. Doar că a fost eclipsată mai tot timpul de Simona Halep, care a devenit un adevărat simbol național și care a și atins culmile gloriei, cucerind deja două turnee de grand slam și ajungând până pe locul 1 mondial, unde a rămas mai bine de un an.

Cine este iubitul Soranei Cîsrtea

Deși s-a vorbit multe despre viața sentimentală a Soranei Cîrstea, nu au existat confirmări oficiale pe acest subiect. Totuși numeroase surse din anturajul său au dezvăluit pentru presă că are o relație de mult timp cu fiul miliaradarului Ion Țiriac, Ion Ion Țiriac. De altfel, acesta ar fi și divorțat de Ileana Lazariuc pentru tenismenă.

În urmă cu ceva timp s-a speculat și că cei doi s-au logodit și urmează să se căsătorească. Sorana avea pe mână un inel superb și asta a atras atenția multora. Doar că se pare că jucătoarea de tenis vrea să se concentreze încă pe cariera sa. În ultima perioadă a avut evoluții mult mai bine, iar la finalul anului trecut a atins chiar și un vârf de formă.

Pe ce loc a ajuns Sorana în clasamentul WTA

Acum este numărul 67 mondial și a jucat în turneul de la Dubai, unde a ajuns doar până în turul 2. Din păcate, ea a fost învinsă de Anett Kontaveit în două seturi. Turneul din Emiratele Arabe era dotat cu premii totale de 1.835.490 dolari.

România nu mai are nicio reprezentantă în competiție, toate cele 4 tensimene pierzând rând pe rând. Irina Begu, Ana Bogdan și Patricia Țig au fost eliminate chiar din primul tur. Simona Halep anunțase și ea participarea la turneu, dar s-a răzgândit pe ultima sită de metri. În urmă cu un an se impusese la Dubai.