Soția lui Ștefan Bănică a semnat cu Pro Tv! Ce super contract a semnat Lavinia Pârva și ce emisiune va prezenta

22 apr. 2021
Soția lui Ștefan Bănică a semnat cu Pro Tv! Ce super contract a semnat Lavinia Pârva și ce emisiune va prezenta

Vești bune pentru Lavinia Pârva. Aceasta a reușit să semneze un contract cu Pro Tv și o să apară o dată pe săptămână la cea mai urmărită televiziune din România. Deși suma pe care o va primi nu este foarte mare, popularitatea ei va crește și implicit tariful ei când vine vorba de promovarea anumitor produse.

Lavinia Pârva este cea de-a treia soție a lui Ștefan Bănică, după Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Aceasta s-a dedicat în ultimii ani micuțului Alex, fiul pe care-l are cu renumitul artist.

Toată familia Bănică lucrează în televiziune

Ștefan Bănică a fost și el vedetă Pro Tv mulți ani și a avut contracte extrem de generoase pentru emisiunea Dansez pentru tine, în special. Acum el colaborează cu Antena 1 și este jurat X-Factor. Și fiul său cel mare, Radu Ștefan Bănică apare la același post de televiziune. Este concurent la emisiunea Te cunosc de undeva și este extrem de apreciat.

Lavinia Pîrva va avea o robrică săptămânală în cadrul emisiunii matinale Vorbește Lumea. Cove și Lora au fost cei care i-au anunțat pe telespactatori de această noutate.

Ce spune Lavinia Pârva despre noul proiect

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag.

Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată.

De asemenea, vom discuta cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică.

Cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a declarat Lavinia Pârva pentru click.ro.