Superalimentul care însănătoșește inima și vasele de sânge: Este un adevărat elixir

29 oct. 2020
Superalimentul care însănătoșește inima și vasele de sânge: Este un adevărat elixir

Vorbim astăzi despre un superaliement cu beneficii extraordinare pentru inimă și vasele de sânge. Pentr a vă bucura cel mai bine de beneficiile acestei plante, trebuie să o consumați sub formă de suc. 

Leurda (Allium ursinum) este recunoscută pentru anihilarea radicalilor liberi din sânge, pentru împiedicarea cheagurilor de sânge, pentru reglarea tensiunii arteriale și pentru menținerea elasticității vaselor de sânge.

Astfel, sucul de leurdă este un excelent panaceu pentru întregul aparat cardiovascular.

Este un bun tonic pentru mușchiul inimii, are efecte reglatoare asupra ritmului cardiac și este totodată unul dintre cele mai bune remedii din lume pentru afecțiunile cardiovasculare.

Suc de leurdă – preparare, administrare

„O mână de frunze proaspete de leurdă se taie foarte fin, se pun într-un vas de sticlă și se toarnă deasupra 1 pahar de apă călduță, după care se lasă să macereze la temperatura camerei, vreme de 4 ore, apoi se filtrează prin tifon.

Se obține ceva mai mult de 1 pahar de suc, doză care va fi consumată pe stomacul gol, imediat după preparare, o dată pe zi. Pentru prevenirea afecțiunilor cardiovasculare, tratamentul durează 12 zile.

Pentru bolnavii cardiaci cronici, tratamentul durează minimum 30 de zile,” notează topremediinaturiste.ro.