Surpriza anului! Cine este noua iubită a lui Florin Ristei! Nimeni nu și-a imaginat că vedeta Antena1 formează un cuplu cu ea

de: Ana Toma
19 oct. 2020
Surpriza anului! Cine este noua iubită a lui Florin Ristei! Nimeni nu și-a imaginat că vedeta Antena1 formează un cuplu cu ea

Surpriza anului pe piața media! S-a aflat cine este noua iubită a lui Florin Ristei. Nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată la așa ceva. Fanii au rămas șocați la apariția imaginilor, iar cei doi iubiți par mai fericiți ca niciodată.

Florin Ristei are o relație cu Naomi Hedman, iar deși pe micile ecrane, artistul pare mai timid, se pare că pe plan personal lucrurile stau cu totul și cu totul diferit.

Juratul de la X-Factor și-a surprins iubita aproape dezbrăcată într-un jacuzzi, iar imaginile au stârnit mii de reacții.

Naomi Hedman, în vârstă de doar 29 ani este noua iubită a lui Florin Ristei și se apre că acesta nu are deloc inhibiții. Ea s-a lăsat fotografiată dezbăracată într-un jacuzzi. De asemenea, chiar înainte să publice pe Instagram Stories fotografia, concurenta de la “X Factor” a scris pe ea următorul mesaj: “vibes (n.r.: sentimente)”.

Florin Ristei a urcat și el pe Story un selfie în care își ține iubita în brațe, fără să noteze niciun gând însă. De cealaltă parte însă, Naomi Hedman a mai postat câteva înregistrări în care iubitul ei cântă alături de alți artiști.

Cine este Naomi Hedman

Naomi Hedman, originară din Londra, este hostess, model și se ocupă și cu muzica, având o serie de piese înregistrate. În cadrul audițiilor de la “X Factor”, ea a ales să interpreteze “Fallin”, piesa cântăreței Alicia Keys, însă momentul nu a fost unul excelent.

“Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a spus Ștefan Bănică Junior.

Loredana Groza pe de altă parte, nu a fost chiar atât de impresionantă. Artista dat vina pe alegerea muzicală pentru faptul că momentul nu a ieșit așa cum ar fi trebuit.

“Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai carismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție”, a spus cântăreața.