Surpriza anului! Cine este noul iubit al Mihaelei Rădulescu? Ce s-a întâmplat cu relația ei cu celebrul Felix Baumgartner

mihaela radulescu

De-a lungul anilor, Mihaela Rădulescu a frânt mai multe inimi. Ea a fost căsătorită în trecut și cu doi bărbați extrem de puternici și bogați. Ștefan Bănică, de care s-a despărțit cu scandal, mai ales că au apărut multe zvonuri că acesta ar fi bătut-o și milionarul Elan Schwartzenberg, cu care are și un fiu, Ayan.

Deși nu a mers prea bine nici relația cu acesta din urmă, el i-a oferit o viață de divă în toată regula. I-a asigurat un trai de lux în cea mai scumpă zona din lume, Monaco. Mihaela Rădulescu a avut apoi o altă relație tumultoasă de lungă durată cu Dani Oțil, care a declarat că a fost atât de deprimat după ce s-a despărțit de vedetă încât s-a gândit chiar și la sinucidere.

De șase ani, însă Mihaela Rădulescu pare într-o relație stabilă cu Felix Baumgartner. Cei doi nu s-au căsătorit și au ales un stil foarte liber de a se iubi, ceea ce a lăsat mult spațiu speculațiilor. Presa s-a întrebat mereu: cine este noul iubit al divei. Iar răspunsul este tot cel vechi: Felix. Chiar dacă mulți au spus că s-au despărțit, iată că lucrurile nu stau deloc așa.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru Viva.

Cum este iubirea în pandemie pentru Mihaela Rădulescu

Aceasta a fost întrebată și cum se desfășoara relația ei cu Felix acum, în plină pandemie, când divorțurile par la ordinea zilei.

„Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea.

Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată”, a declarat Mihaela Rădulescu tot pentru Viva.

Citește și:

Revista Presei