Surpriza anului! Delia și Smiley, împreună într-un proiect complet nou! Anunțul a fost făcut dimineață

05 oct. 2020
Surpriza anului! Delia și Smiley, împreună într-un proiect complet nou! Anunțul a fost făcut dimineață

Delia a pus punct colaborării cu casa de discuri Global Records, unde acționari sunt celebra INNA și fostul manager al acesteia, Ștefan Lucian. Despărțirea a fost una lină și pozitivă, deși se pare că au existat mai multe nemulțumiri pentru artistă legate de bani.

Acum jurata de la X-Factor vrea să dea lovitura cu o colaborare cu cel mai în vogă artist al momentului, din ultimii zece ani, Smiley. Cei doi au scos o piesă foarte frumoasă, Ne vedem noi, pe care au urcat-o pe Youtube la 9.30.

În doar 30 de minute, aceasta a bifat aproape 50.000 de vizualizări, iar cei doi speră să ajungă pe locul 1 în trending Youtube, top care este dominat de manele în ultima perioadă. De altfel, de mai bine de o săptămână, fruntași sunt Abi Talent și Dani Mocanu, cu o piesă penibilă, Regii României.

Mesajele lui Smiley și Delia pentru fani

Doar Lidia Buble a mai reușit să spargă dominația manelelor și se poziționează mai mereu în top 10 cu piesele sale. Ultima colaborare cu Vunk a dus-o până pe locul 4 și se anunță un mare succes.

Revenind la colaborarea dintre Delia și Smiley este o premieră. Cei doi au mai cântat împreună pentru o telenovelă în anul 2005, iar piesa Secretul Mariei a fost un hit atunci, însă lucrurile s-au construit diferit la acel moment.

„Ne vedem Noi