Surpriză de proporții! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp din nou împreună! Ce au hotărât cei doi de data aceasta

15 dec. 2020
Surpriză de proporții! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp din nou împreună! Ce au hotărât cei doi de data aceasta
Culiță Sterp și Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au trăit o adevărată dragoste cu năbădăi. S-au iubit mult, s-au căsătorit, au divorțat, s-au împăcat pentru ca apoi să jure că nu vor mai fi niciodată împreună. Doar că ultimele săptămâni arată contrariul

Jurnaliștii de la wowbiz.ro susțin că mai multe surse au dezvăluit că cei doi s-au întâlnit de mai multe ori în jurul Clujului și în ipostaze deloc profesionale. Acum, însă Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au recunoscut că vor fi împreună, chiar de Crăciun…doar că pe scenă și că totul între ei este 100% profesional.

Vor fi cazați în același hotel la Londra

Foștii soți au acceptat să cânte împreună la o petrecere care va avea loc, în Londra, chiar în prima zi de Crăciun. ”Nu doar că vor face atmosferă cu melodiile pe care le au, ci vor cânta și împreună. A fost multă muncă de lămurire, Culiță a fost mai sceptic, dar Carmen de la Sălciua a acceptat imediat să petreacă Crăciunul cu el, pe scenă. Vor locui la același hotel, în camere separate, cel puțin teoretic, dar apropiate”, a spus unul dintre organizatorii evenimentului din Londra pentru wowbiz.ro.

Contactată de aceiași jurnaliști, Carmen de la Sălciua, care promisese că nu va mai fi niciodată împreună cu fostul soț, Culiță Sterp, a comentat scurt.

”Viața profesională e viața profesională și cu siguranță au existat și vor mai exista conjuncturi de genul acesta”, a spus cântăreața, care este singură de ceva timp după despărțirea de fostul iubit, Cosmin Isăilă. Și Culiță Sterp este singur acum, așa că toate lumea se așteaptă să-i revadă pe cei doi etern îndrăgostiți unul de celălalt, împreună.