Surpriză de proporții! Dan Bittman s-a angajat! Ce job nou va avea de acum artistul. Este imposibil de ghicit

30 mart. 2021
Surpriză de proporții! Dan Bittman s-a angajat! Ce job nou va avea de acum artistul. Este imposibil de ghicit

Dan Bittman nu mai este artistul de altă dată, care făcea furori cu piesele trupei sale, Holograf. În ultima perioadă s-a impus pe piață mai degrabă prin teoriile sale conspiraționiste, pentru care a fost aspru criticat de publicul premium. Deși controversele aduc multă audiență, artistul a fost ocolit de colegii, care altă dată îl promovau.

Dan Bittman a avut mai multe declarații neinspirate, care i-au șifonat profund imaginea, iar acum sunt puțini cei care doresc să se mai asocieze cu el pe termen lung. Acesta este invitat sporadic la diverse emisiuni pentru a aduce câteva puncte de audiență, dar nu mai este implicat în proiecte mari, așa cum se întâmpla în trecut.

Unde s-a angajat Dan Bittman

Deși era bun prieten cu Andreea Esca, acesta a acuzat-o pe vedeta Pro Tv că a mințit că are coronavirus și mai mult decât atât el chiar s-a blestemat să moară dacă această pandemie există cu adevărat. De Revelion a apărut la TVR alături de Mugur Mihăescu și a declanșat un scandal imens, mulți reproșând conducerii postului public de televiziune că aduc conspiraționiști la televizor, pe banii cetățenilor.

Acum Dan Bittman pare că în sfârșit și-a găsit un nou job, după ce în urmă cu ceva timp s-a plâns că nici radiourile nu-i mai difuzează piesele. El se va angaja la Evz Capital, unde va avea un show. Anunțul a fost făcut de patronul celor două publicații, Dan Andronic, în contextul în care traficul pe cele două site-uri a scăzut cu aproape 80% în ultima lună.

Evz Capital încearcă astfel să-și crească zona video Youtube. În urmă cu ceva timp a fost adus și Robert Turcescu cu același scop, dar momentan rezultatele sunt modeste. Totuși este posibil ca Dan Bittman să aducă plus valoare proiectului pentru că acesta se bucură de simpatia publicului care nu crede în pandemie și protestează împotriva restricțiilor și a medicilor, pe care-i numește asasini.