Surpriză de proporții! Kanal D a angajat o nouă prezentatoare celebră! Va avea două emisiuni: despre cine este vorba

reality-show-ul-exatlon-inlocuit-la-kanal-d-de-o-alta-emisiune-1-840×500

Echipa Kanal D se întărește, iar ultima achiziție este de fapt… o mai veche achiziție, care va fi prezentatoare, așa cum a visat. Devenită celebră tot datorită postului turc de televiziune, dubla câștigătoare a trofeului Puterea Dragostei, Bianca Comănici va avea două proiecte la care multe rivale de-ale ei ar visa.

„Vor fi două emisiuni, una despre zodii, iar cealaltă despre trenduri. O să discutăm despre orice. O să am un coleg, n-o să vă spun despre cine este vorba. Sunt la început, o să îmi fie destul de greu să prezint pentru că o să fiu prezentatoare, o să am încă doi colegi și invitați. O să fie ceva divin.

Sunt extrem de entuziasmată și emoționată. Vreau să interacționați. Aceste live-uri vor fi făcute epntru voi, pentru a vă face să vă simțiți voi bine. O să fie ceva de genul „Totul despre Puterea dragostei” by Cornelia Ionescu. V-am spus, mă gândesc la emisiunea cu zodii pentru că va trebui să interacționați foarte mult. Poate o să ajungem să citim toate comentariile, toate zilele de naștere”, a povestit Bianca Comănici, într-un live pe Youtube.

Bianca Comănici dă detalii despre noul proiect

Tânăra are mulți fani pe rețelele de socializare, iar cei de la Kanal D își doresc probabil să se întărească mai mult pe acest sector extrem de dinamic. Bianca ar putea fi o soluție.

„Dragii mei, am văzut că ați primit cu mare bucurie vestea că am început o colaborare cu Kanal D. Nu vreau sa vă dezvălui foarte multe, pentru că vreau să pregătesc așa cum trebuie apariția mea. Vă spun doar atât: voi avea două emisiuni online. Una are legătura cu zodiile, a doua cu… trendurile. Și încă ceva. Nu voi fi singură. La unul dintre proiecte voi avea alături de mine un coprezentator drăguț și carismatic. Da, da, e bărbat!

Bineînțeles, mă voi alătura ori de câte ori va fi nevoie de mine și emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, în calitate de invitat. Vă pup și pe curând”, a declarat Bianca Comănici, pentru WOWBIZ.ro.

Citește și:

Revista Presei