Surpriză de proporții! Pe Andreea Esca nu o cheamă Andreea Esca. Ce scrie în buletinul prezentatoarei tv. Care este numele ei real

14 sept. 2021
Surpriză de proporții! Pe Andreea Esca nu o cheamă Andreea Esca. Ce scrie în buletinul prezentatoarei tv. Care este numele ei real
Andreea Esca

Andreea Esca este cunoscută publicului larg de mai bine de 20 de ani odată cu debutul ei la PRO TV. Puțini știu însă care este numele real al prezentatorei tv, dar și ce scrie pe cartea ei de identitate.

Dacă mulți dintre voi v-ați fi așteptat ca Andreea Esca să își păstreze numele său după căsătorie, ei bine, buletinul ei spune cu totul altceva.

Ce scrie în buletinul Andreei Esca

Prezentatoarea tv a vorbit despre o întâmplare din trafic de acu câțiva ani, care i-a dat bătăi de cap atât ei cât și polițistului care a oprit-o. El o căuta după numele Andreea Esca, când, de fapt, pe buletin era altceva.

A fost nevoie de timp pentru a o găsi în baza de date, iar după jumătate de ora, vedeta PRO TV și-a dat seama care era problema.

”M-a oprit odată un poliţist şi nu mă găsea în baza de date. A durat vreo jumătate de oră până ne-am dumirit împreună că mă cheamă Esca Eram…”, a mărturisit Esca.

Cu alte cuvinte, vedeta a decis să păstreze ambele nume, atât al ei cât și al soțului, Alexander Eram, alături de care formează un cuplu solid de 21 de ani. Pentru Andreea Esca, soțul ei este un om romantic, dar și atent, ba chiar are grijă să o susțină constant în orice face.

”El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, povestea Andreea Esca, pentru Ciao.ro.