Surpriză imensă! Cine a fost nașul de cununie al Simonei Halep și Toni Iuruc? Motivul pentru care Ion Țiriac nu a fost invitat la nunta secretă

24 iul. 2021
Surpriză imensă! Cine a fost nașul de cununie al Simonei Halep și Toni Iuruc? Motivul pentru care Ion Țiriac nu a fost invitat la nunta secretă
Simona Halep și Toni Iuruc

Chiar în ziua ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde Simona Halep ar fi trebuit să fie port-drapel, aceasta s-a căsătorit în mare secret cu iubitul său, Toni Iuruc. Petrecerea a avut loc la vila cuplului, de la Izvorani.

Jurnaliștii de la ProSport i-au urmărit pe cei doi miri pas cu pas, în probabil cea mai emoționantă zi din viața lor. Simona Halep a purtat o superbă rochie roșie, cu umărul gol, iar deja soțul său un costul extrem de elegant. Invitații au sosit unul câte unul, începând cu 19.30 pentru a sărbători cununia celor doi îndrăgostiți.

Cine a fost nașul de cununie al Simonei Halep. Sportiva s-a căsătorit în secret cu Toni Iuruc

Nașul Simonei Halep și al lui Toni Iuruc a fost Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli. Acesta este vărul, dar și unul dintre cei mai importanți parteneri în business al celui care a devenit soțul fostului lider mondial în tenis.

Gheorghe Hagi și Ion Țiriac nu au luat parte la eveniment. Se pare că s-a dorit a fi o nuntă restrânsă în această fază și probabil ulterior va avea loc și o petrecere mare, când cei doi vor avea locuri de cinste la masă.

Sorana Cîrstea este și ea la un pas de nuntă cu Ion Ion Țiriac, fiul lui Ion Țiriac. Cei doi nu-și mai ascund relația, însă probabil nu vor veni să-i felicite pe Simona Halep și Toni Iuruc pentru că cele două tenismene nu s-au înțeles niciodată.