Surpriză imensă! Cine va fi nașul de botez și cum se va numi micuța lui Smiley și Gina Pistol?

10 mart. 2021
Surpriză imensă! Cine va fi nașul de botez și cum se va numi micuța lui Smiley și Gina Pistol?
Gina Pistol, împreună cu iubitul său, Smiley

La 40 de ani, Gina Pistol trăiește viața perfectă. Este împlinită pe plan profesional, fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete Antena 1, iubește, este iubită, iar acum are și o familie completă. Marți ea a dat naștere micuței sale iar iubitul ei, Smiley este în al nouălea cer.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!». Gina se simte bine, a născut în seara această, fetița noastră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:) Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley, pe rețelele de socializare, imediat ce a devenit tătic de fetiță.

Cine va fi nașul de botez și cum se va numi micuța lui Smiley și Gina Pistol

Sarcina Ginei Pistol a fost intens mediatizată și fanii au fost extrem de curioși să afle toate detaliile. Despre nume, cei doi nu au spus nimic, dar au făcut multe glume. Într-un clip, Gina a glumit că pe micuță o va chema Regina Maria, dar Smiley a intervent și i-a liniștit pe internauți explicându-le că sigur nu va purta acest nume.

Și despre cine va fi nașul fetiței au fost multe zvonuri. Încă din luna decembrie a fost intens dezvbătut acest subiect, dar nu a existat nicio confirmare oficială legată de acest subiect.

Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley

Totuși mai multe surse din anturajul celor doi au insistat pe ideea că Adrian Sârbu, fondatorul Pro Tv și actualul patron al Aleph News ar urma să le boteze micuța. De altfel, Smiley a păstrat mereu legătura cu mentorul lui, care a fost prezent și la aniversarea a 11 ani de HaHaHa Production, împreună cu partenera sa de viață.

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au dezvăluit apropiații cuplului pentru Impact.ro.