Informații interesante despre Smiley: Nume real, Biografie, Studii, Înălțime, Parteneră de viață

de: Ana Toma
08 mart. 2021
Informații interesante despre Smiley: Nume real, Biografie, Studii, Înălțime, Parteneră de viață
Smiley

Smiley este unul dintre cei mai de seamă artiști din România la momentul actual. El formează o relație cu Gina Pistol, iar cei doi așteaptă în curând și un copil. Puțini știu însă detalii despre întreaga activitate a artistului.

Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria este un mare cântăreț și compozitor din România. Spre deosebire de alți artiști, el deține și propria casă de discuri, HaHaHa Production, unde îndrumă un număr mare de artiști și compozitori din România să își urmeze visul.

Cine este Smiley

Smiley s-a născut la data de 27 iulie 1983 în Pitești și are o înălțime de 1,85 centimetri. Chiar el mărturisea că s-a simțit agitat până la vârsta de 10 ani, atunci când o piesă i-a schimbat viziunea. Câțiva ani mai târziu, visul său  s-a adeverit.

Cariera sa în muzică a început ca solist în trupa Millenium 3 alături de Robert Dulica, Diu Ionuț Liviu (Boby) și Andrei Ropcea (Randi). Ajutați de Ioan Gyuri Pascu, aceștia au lansat albumul intitulat D-but, produs de Ioan Gyuri Pascu și înregistrat la Studioul Migas, lucrând cu artiști de renume printre care Adrian Ordean, solistul trupei Compact, și Ioan Gyuri Pascu.

Celebritatea sa a început odată cu intrarea în Trupa Simplu în 2001. De asemenea, în 2007, el a mai făcut mare pas și a făcut parte din distribuția serialului ”Cu un pas înainte”. Aici a trăit și povestea de dragoste cu Laura Cosoi.

Cei doi s-au despărțit însă după patru ani de relația și nu a oferit niciodată un motiv concret, ceea ce era de așteptat având în vedere că articul preferă să își țină lucrurile personale doar pentru el.

 

Gina Pistol, împreună cu iubitul său, Smiley

Ce studii are Smiley

Dacă vă întrebați ce studii are Smiley, ei bine, artisul are o altă meserie la bază. După cum povesteam mai sus, la 10 ani, el și-a descoperit pasiunea pentru muzică, iar după ce a crescut a ales să urmeze studiile către Şcoala Populare de Artă de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secţia chitară clasică, absolvind cu brio.

La facultate însă, Smiley s-a reprofilat. Artistul a finalizat studiile în cadrul Facultatății de Comerț, de la Academia de Studii Economice. Cu alte cuvinte, meseria lui de bază este contrară activității sale din prezent.

În prezent, Smiley continuă să fie un cântăreț de excepție și are mai multe surse de venit din diferite contracte. Are și o casă de producție, HaHaHa Production, unde CEO este fratele lui, Filip Maria. În plus este prezentatorul emisiunii Românii au talent, alături de Pavel Bartoș și de asemenea, încasează venituri și din clipurile video pe care le postează constant pe YouTube.

Smiley are o relație cu Gina Pistol, prezentatoare emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1, iar cei doi așteaptă un copil.