Surprize de Paști pentru clienții LIDL. Ce oferte vor avea în această săptămână

de: Ana Toma
27 apr. 2021
Surprize de Paști pentru clienții LIDL. Ce oferte vor avea în această săptămână

LIDL are grijă să își suprindă clienții cu noi oferte chiar înainte de Paști. Toate magaznele din țară au publicat deja noile cataloage, iar pe lângă prețuri extrem de mici, clienții se vor putea bucura și de noi produse.

Cei care au aplicația LIDL Plus probabil știu deja ce îi așteaptă în magazine, pentru că LIDL România are grijă întotdeauna să publice ofertele speciale în primă fază, pe această platformă.

LIDL vine cu reduceri înainte de Paști

Ceilalți clienți pot vedea însă ofertele speciale pe site-ul LIDL România. Printre ele se numără prețurile reduse, dar și noi produse. Toate ofertele sunt valable în întreaga țară, deci oricine poate profita de ele, însă mare atenție, timpul, dar și stocurile sunt limitate, deci este foarte posibil să rămâneți fără produse dacă nu vă grăbiți.

Mai mult de atât, pentru cei care nu și-au achiziționat încă de Paști produsele tradiționale, LIDL le oferă produse special gătite pentru sărbătoarea cea mare.

Astfel, persoanele care nu au prea mult timp pentru bucătărit nu trebuie să facă altceva decât să meargă la LIDL și să își cumpere mâncarea dorită, evident, la un preț special.

Ce produse puteți găsi la LIDL

Dacă vă întrebați ce produse puteți găsi, ei bine, dacă plănuiți un paște la pădure, veți avea nevoie cu siguranță de o geantă termoizolantă, pe care o găsiți la LIDL, la prețul de doar 40 de lei. Are capacitate de 35 de litri și compartiment de băuturi detașabil, fiind disponibilă în mai multe culori.

De asemenea, pentru cei care vor să se distreze în acest weekend, retailerul le oferă un set de badminton la prețul de 60 de lei.

Dacă vă este frică de țânțarii care vor veni în câteva săptămâni LIDL oferă o brățară anti-țânțari pe bază de uleiuri naturale esențiale, marca Bengal Green. Prețul este de doar 10 lei, iar în el se încadrează și două rezerve.

Programul magazinelor LIDL de Paști

La fel ca și în cazul celorlalte mari lanțuri de magazine, LIDL va avea și el un program redus weekend-ul, așa că toți clienții au un timp limitat să se bucure de toate ofertele, care au intrat în vigoare de luni.

Astfel, programul LIDL va fi redus sâmbătă, iar în ziua de Paști 2 mai și în cea de a doua zi de Paști, magazinele din toată țara vor fi închise.