Televiziunile și site-urile care au primit sute de mii de euro de la Primăria Sectorului 1, din bani publici

13 mai 2021
Televiziunile și site-urile care au primit sute de mii de euro de la Primăria Sectorului 1, din bani publici
Mihai Gâdea se află la conducerea Antena 3 încă de la înființarea televiziunii, din 2010

Sume enorme din banii publici, proveniți din taxele și impozitele cetățenilor ajung la diferite instituții de presă, care apoi au rolul de a informa obiectiv cetățenii. O mai pot face, în contextul în care primesc sute de mii de euro de la politicieni? Greu de crezut. Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1 a verificat documentele și astfel a aflat câți bani au ajuns la anumite televiziuni și site-uri de știri.

„Bani (dintr-un singur contract) de la locuitorii sectorului oferiți de fostul primar pentru știrile false de acum:
– B1 TV: 100.050 de euro;
– Antena 3: 70000 de euro;
– România TV: 69.000 de euro;
– Luju.ro: 50.000 de euro;
– Luis Lazarus Live: 30.000 de euro”, scrie Clotilde Armand pe facebook.

Cine a câștigat alegerile la Sectorul 1

Dezvăluirea vine în contextul în care miercuri, Antena 3 și România TV au transmis că fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache ar fi cel care ar fi câștigat alegerile, în urma renumerării voturilor. Mai mult, cele două televiziuni au sugerat și că totul ar fi oficial. În realitate, nu se schimbă nimic.

Clotilde Armand rămâne primar la Sectorul 1, însă bătălia pe cel mai mare buget din România pare a fi una în continuă desfășurare. Sunt mari interese, așa că probabil show-ul va continua mult timp de acum.

Mesajul lui Clotilde Armand

„E oficial…dar pe surse! La A3, RTV și restul publicațiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 se spune că am pierdut alegerile. Sunt știri false. Este a 4 oară în ultimele 6 luni când aflăm că hoțul strigă hoții și se jură că nu fură. Dl. Ciolacu declară că îmi dau demisia iar restul pesediștilor vor fi fericiți pentru că vor putea jefui în continuare comunitatea din Sectorul 1. Ghinion. Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanțe judecătorești. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secția creată de Dragnea.

Ați mințit poporul cu televizorul, dle. Ciolacu. De cele 473 de procese verbale găsite flagrant asupra unui membru PSD deasupra sediului Biroului Electoral de Sector 1 în Direcția de Mediu a primăriei pare că au uitat pesediștii. Și de ancheta de la Secția 4 de poliție sau de imunitatea fostului primar obținută cu un post de parlamentar.

Oameni buni, nu-i credeți. Lăsați-i să urle de disperare pentru că au pierdut privilegiile și le-am distrus rețeaua de făcut bani necinstiți.
Cu cât urlă mai tare cu atât înseamnă că facem ceea ce trebuie. Am început să arăt românilor dimensiunea jafului pesedist din Sectorul 1 și nu mă voi opri până când toți cei responsabili vor plăti în fața Justiției pentru fărădelegea lor. Continuăm”, a mai scris Clotilde Armand pe facebook.