Tupeu fără margini! Manelistul Dani Mocanu își bate joc de procurori și cere întâlnire cu ministrul Marcel Vela! Mesajul pe care l-a transmis la Antena1 este halucinant

25 nov. 2020
Tupeu fără margini! Manelistul Dani Mocanu își bate joc de procurori și cere întâlnire cu ministrul Marcel Vela! Mesajul pe care l-a transmis la Antena1 este halucinant

Cine are carte, are parte…. sau este invers, cine n-are carte, are parte. Manelistul Dani Mocanu are doar 9 clase, un dosar greu de proxenetism și trafic de persoane, dar este într-adevăr numărul 1 pe Youtube. Mai exact milioane de români îi ascultă piesele și îl așează pe locul 1 în trending ori de câte ori acesta are ceva de spus.

Succesul i s-a urcat masiv la cap lui Dani Mocanu, astfel că mai nou, el crede că face și legile în România. Mai mult își permite să ridiculizeze procurorii și spune că de acum nu mai vorbește decât cu procurorul general sau cu ministrul Marcel Vela, ca de la numărul 1 la numărul 1.

Totul a pornit de la descinderile mascaților în vila manelistului în căutarea unui leu maltratat, pe care acesta l-a folosit în ultimul său clip, clip care a fost mult timp numărul 1 în trending Youtube.

Bună dimineaţa tuturor! Mascaţii au venit în căutarea leului … şi da … chiar m-au găsit acasă. Din păcate în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile şi ne supunem. Dar unde e leul?”, a scris Dani Mocanu, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul lui Dani Mocanu pentru ministrul Marcel Vela

Apoi manelistul a decis și să intre în direct la Antena1 și i-a transmis un mesaj ministrului MAI, Marcel Vela, prin intermediul emisiunii “Acces Direct”.

Eu am ales să nu mai comunic. Dar acum sunt în fața voastră ca să clarific ceva. Anumite televiziuni incită oamenii din capul țării asupra mea și a familiei mele. Leul a fost un actor pentru mine în acel videoclip. Eu nu iau în râs pe nimeni, doar că domnul Vela a trimis pe capul meu niște amatori. Eu sunt numărul unu și vreau să stau de vorbă cu numărul unu din MAI.

Eu nu dau nicio declarație în fața acestor procurori amatori. Doar domnul Vela sau domnul procuror general al României pot obține o declarație de la mine. Unde există dovadă concretă că eu am maltratat acel leu? Eu l-am pupat, m-am jucat cu el. Era vesel, s-a pus cu lăbuțele în sus. Rănile acelea trebuie să le descopere poliția dacă există sau nu, eu vă spun că era un machiaj profesional. A fost un actor”, a spus Dani Mocanu la Antena 1.

Dosar penal pentru leul maltratat

Pentru că a folosit un leu maltrat în ultimul său clip, procurorii au deschis deja un dosar penal. Iubitorii de animale au luat și ei atitudine, spre disperarea manelistului, care spune că animalul a fost tratat regește.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Verificările efectuate de poliţişti până în prezent au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea şi audierea tuturor persoanelor implicate, precum şi verificarea asigurării condiţiilor de asistenţă medicală, îngrijire şi adăpost pentru animalul din filmare”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.