Viorica Dăncilă s-a făcut din nou de râs! Gafe uriașe în cartea pe care a lansat-o. De ce susține că o urăște Liviu Dragnea

26 feb. 2021
Viorica Dăncilă s-a făcut din nou de râs! Gafe uriașe în cartea pe care a lansat-o. De ce susține că o urăște Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă a fost eurodeputat PSD, premier și președinte al PSD

Viorica Dăncilă a fost premierul României și președinte al PSD, deci a avut puterea supremă în stat. Totuși ajunsă la vârf a uitat că a fost numită în funcție doar datorită lui Liviu Dragnea, care a considerat-o o persoană controlabilă și nicidecum pentru competențele sale. Odată ce fostul lider PSD a fost condamnat la închisoare, Viorica Dăncilă a întors armele împotriva lui și s-a dezis de el.

Totuși iluzia puterii pe care credea că o deține s-a evaporat rapid. Odată cu pierderea alegerilor prezidențiale, a fost împinsă în afara PSD. Ea nu a mai prins nici măcar loc pe listele pentru alegerile parlamentare, astfel că la 57 de ani, cariera ei politică pare sfârșită.

Viorica Dăncilă își critică foștii colegi, dar mai ales pe Liviu Dragnea

Obișnuită cu atenția mass media, Viorica Dăncilă a scos o carte-interviu, în care a povestit prin câte a trecut și îi critică aspru pe Marcel Ciolacu, Paul Stănescu sau Liviu Dragnea. Jurnaliștii de la Realitatea au analizat bine textele acesteia și au identificate mai multe greșeli gramaticale și gafe.

Interesantă este și prelegerea Vioricăi Dăncilă, cel pe care astăzi îl condamnă atât de tare, dar care a promovat-o în toate funcțiile pe care le-a deținut vreodată. Aceasta spune și că fostul președinte o urăște și că a sunat chiar și din închisoare pentru a nu fi pusă pe listele pentru alegerile parlamentare.

Redăm integral textul din cartea Vioricăi Dăncilă, cu tot cu greșelile gramaticale

„Da, eram singură în fața a cinci bărbați. Nu mi-a fost teamă de ei. Acum știu că, la un moment dat, vor fi condamnați de oameni și de partid, pentru că au făcut foarte mult rău. Ei spun că Liviu Dragnea a făcut rău acestui partid. Da, Liviu Dragnea a făcut rău PSD-ului, dar și ei periclitează partidul prin modul duplicitar de a acționa. Îl acuză pe Dragnea că a modificat legile justiției… Păi ei erau în Parlament.Acești oameni lași nu au avut curajul să spună atunci, cum a făcut-o Viorica Dăncilă, că nu sunt de acord cu modificarea codurilor penale.

Lașii aceștia se comportau ca niște slugi și au votat tot ce li s-a cerut. Paul Stănescu este unul dintre acești lași„, dezvăluie Viorica Dăncilă în cartea-interviu.

Aceiași oameni care s-au dus și au mințit îmi dădeau și mie aceleași mesaje, că a zis Liviu Dragnea, că a făcut Liviu Dragnea, dar eu am avut tăria să mă duc la el și să întreb, am avut tăria să spun adevărul, chiar dacă acesta nu era cel care mulțumeau (citat exact, greșelile gramaticale nu ne aparțin) pe Liviu Dragnea sau pe alții.

(…) Cred că mă urăște, altfel nu îmi explic de ce, în închisoare fiind, a dat telefoane la oameni prin județ pentru a nu mă pune pe liste la parlamentare„, mai spune Dăncilă.