Motivul real pentru care Viviana Sposub a fost dată afară de la Pro Tv! Cine i-a luat locul

10 mart. 2021
Motivul real pentru care Viviana Sposub a fost dată afară de la Pro Tv! Cine i-a luat locul
Viviana Sposub

Viviana Sposub era fata care prezenta vremea la emisiunea matinală Vorbește Lumea, de pe Pro Tv. Practic aceasta era noua colegă a Adelei Popescu și a lui Cove, când a primit o super propunere. Aceea de a devenit concurenta în noua ediție Ferma. Orășeni vs. Săteni. Întregul show s-a concentrat apoi pe idila pe care a început-o cu George Burcea, chiar în timpul competiției.

Accidentat, acesta a fost nevoit să se retragă din concurs, iar locul său a fost cedat Vivianei, care fusese eliminată conform regulilor jocului. Aceasta chiar a ajuns până în finală și potrivit mai multor surse media ar fi încasat 20.000 de euro pentru prestația sa de la Pro Tv.

De ce a fost dată afară Viviana Sposub de la Vorbește Lumea

Toată lumea se aștepta ca ea să revină la Vorbește Lumea, doar că pretențiile ei de divă au fost mult prea exagerate, au dezvăluit surse pentru Voxbiz.ro. Mai mult decât atât, aceasta nu ar fi respectat total regulile de confidențialitate prevăzute de contractul semnat pentru Ferma, așa că producătorii au dorit înlocuirea ei și nu i-au mai prelungit contractul.

Locul său a fost preluat de o tânără cântăreață, fără notorietate, pe nume Francisca. De altfel și Viviana Sposub era o cvasi-anonimă înainte ca fostul soț al Andreei Bălan să devină iubitul său. Apoi presa a scris mult despre subiect și s-a trezit vedetă peste noapte. Are un număr consistent de urmăritori pe rețelele de socializare și momentan își permite să trăiască și din imagine.

Cine este a înlocuit-o pe Viviana Sposub la Pro Tv

Înlocuitoarea sa este considerată a fi noua Kim Kardashian de România, doar că cele două nu seamănă deloc.

„Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Bucu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte”, a spus Francisca după ce Cove și Lora au prezentat-o ca fiind noua lor colegă.

În urmă cu mai bine de o lună Adela Popescu anunța că intră din nou în concediu de maternitate pentru că a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil. Astfel locul său a fost preluat ca și ultima dată de cântăreața Lora, care este foarte fericită cu rolul de prezentatoare la Vorbește lumea.