Adevărul despre Culiță Sterp! Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față. Detalii intime despre căsnicia lor

de: Ana Toma
16 feb. 2021
Adevărul despre Culiță Sterp! Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față. Detalii intime despre căsnicia lor
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp e în centrul atenției de când face parte din echipa Faimoșilor de la Suvivor România. Cu toate acestea, înainte de a alege marea provocare, artistul a avut o căsnicie, iar soția sa a trecut prin momente greu de imaginat.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp păreau cuplul ideal pentru oricine, însă dincolo de ușile închise, realitate era cu totul și cu toutl alta. Cei doi erau împreună încă dinainte de a deveni celebri, iar în cazul lor, faima a dus la final povestea lor de iubire.

De ce s-au despărțit Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp 

”Sunt momente în viața asta în care nu poți să spui și vin blocajele astea. Asta m-a îndepărtat de oameni. Mi-am reînodat relația cu Dumnezeu mult mai profund în perioada asta cât am fost așa”, a mărturisit Carmen de la Sălciua în cadrul unei emisiuni tv.

Ea mai povestit că cel mai dificil lucru prin care a trebuit să treacă a fost chiar divorțul. Totuși, pentru fani și pentru imaginea de suprafață, aceasta a decis să țină totul pentru ea.

”Cea mai mare cumpănă pe care mi-a întins-o destinul a fost divorțul. Până acum nu am avut accidente. Am suferit cel mai tare atunci când s-a lovit în mine foarte mult, iar eu dintr-un bun simț ieșit din comun, am încercat să evit.

Din respect pentru fanii care ne-au iubit, am spus anumite chestii de suprafață, nu ma intrat niciodată în adâncuri, pentru că riscam să încep un nou război, iar eu îmi doresc să stau departe de scandal”, a mai spus artista.

Culiță Sterp și Carmen de la Salciua

O ruptură definitivă

Carmen nici nu vrea să mai audă de vreo împăcare. Pentru ea, capitolul este încheiat și preferă să nu mai vorbeasc nimic ce are legătură cu trecutul ei. În ceea ce privește sentimentele pe care le-a avut pentru Culiță, toate au fost sincere, însă tot ea a mărturisit că probabil a fost cea care a iubit mai mult.

”În momentul ăsta între noi s-a produs o ruptură definitivă. Nu mai pot să vorbesc de fostul soț la prezent, este un trecut și-mi doresc să rămână un trecut. L-am iubit foarte mult, poate mai mult decât m-am iubit pe mine. Din cauza asta am și căzut la pământ”, a mai declarat Carmen de la Sălciua.

Ea a mai mărturisit că pentru a păstra o căsnicie perfectă a acceptat foarte multe lucruri și chiar și infidelități, însă se bucură că a reușit să depășească cea mai dificilă perioadă din viața ei.

Carmen se aștepta la divorț 

De asemenea, Carmen a mai povestit că era inevitabil să nu se ajungă în acest punct, având în vedere evoluția fiecărui soț în parte și tentațiile apărute de-a lungul anilor.

”Am lăsat foarte multe de la mine și am iertat până la epuizare, pentru că mi-am dorit să-mi păstrez o căsnicie perfectă. Nu eram geloasă degeaba. Nu poți să fii geloasă dacă nu ai motive. Am avut motive. Primea mesaje și s-au întâmplat să fie și infidelități pe care le-am ascuns, dar acum nu-l mai judec.

Probabil cea mai tristă perioadă din viața mea a trecut. (…) Am iertat de foarte multe ori. Probabil succesul a schimbat relația dintre noi. Noi mereu eram cuplul perfect. Probabil printre privirile acelor oameni erau și invidioși care într-un final și-au băgat coada. Oricum, în timp toate se degradau în relația noastră și inevitabil se ajungea aici”,  a conchis celebra brunetă.