Ana Porgras a recunoscut. A fost iubita lui Zanni la Survivor România: ”Îl voi aștepta la aeroport”

de: Ana Toma
29 apr. 2021
Ana Porgras a recunoscut. A fost iubita lui Zanni la Survivor România: ”Îl voi aștepta la aeroport”
Ana Porgras

În timpul competiției Survivor România, cei mai mulți concurenți susținea că Ana Porgras și Zanni ar forma un cuplu. Întoarsă acasă, fosta gimnastă a dat cărțile pe față și a vorbit despre relație pe care avut-o cu Faimosul.

Cei doi au petrecut foarte multe momente împreună și era de așteptat având în vedere tensiunile din cadrul competițiilor, însă Ana Porgras mărturisește că între ei nu a existat nimic mai mult decât o prietenie.

Ce relație are Ana Porgras cu Zanni

Fosta gimnastă a fost întrebată despre presupusa relație pe care ar fi avut-o cu Zanni în timpul competiției. Ea a mărturisit că sora ei a glumit cu toate declarațiile pe care le-a făcut, iar colegii săi au susținut ideea unei relalații, doar pentru că ea și Zanni dormeau împreună și au comunicat bine.

De asemenea, ea a mai povestit că nu a avut niciun conflict la Survivor România și nu este deloc deranjată de faptul că oamenii vorbesc despre ea și despre o presupusă relație.

Ana Porgras susține că între ea și Zanni există doar o relație de prietenie și îl vede ca pe un frate și nimic mai mult.

Sora mea a glumit, pentru că a văzut ce se vorbește pe rețelele sociale și în competiție. Colegii mei au afirmat asta pentru că noi dormeam împreună și aveam o comunicare foarte bună, nu am avut certuri. De altfel, eu nu m-am certat cu nimeni în Survivor România.

Dar oamenii sunt liberi să spună și să gândească ce doresc, le-am dat replica pe acest subiect ori de câte ori s-a deschis. Dar este doar o frumoasă prietenie, cum rar găsești. Îl simt ca pe un frate”, a mărturisit Ana Porgras pentru Viva.

Îl va aștepta la aeroport

Mai mult de atât, fosta gimnastă a mai povestit că odată ce se va întoarce acasă, îl va aștepta pe Zanni la aeroport, însă speră ca acest moment să nu vină prea curând și ca Faimosul să poată câștiga competiția.

Ana Porgras a mai mărtursit că l-a cunoscut foarte bine pe colegul său în timpul competiției, iar povestea s-a de viață a impresionat-o complet, motiv pentru care a decis să îi fie alături. De asemenea, sportiva a mai declarat că deși a avut o viață grea, Zanni nu s-a plâns niciodată de nimic și a mers mai departe.

Cu siguranță, îl voi aștepta la aeroport când se va întoarce acasă. Sper să nu se întoarcă prea curând. Am fost impresionată când i-am auzit povestea de viață. Mi-a arătat că nu sunt eu cea mai îndreptățită să mă plâng de ceva.

El este super puternic, chiar dacă nu a avut nici măcar cât am avut eu. L-am apreciat pentru felul cum este, pentru că nu se plânge niciodată”, a mai mărturisit sportiva.