Ana Porgras pleacă din România. În ce țară și ce va face fosta concurentă de la Survivor România peste hotare

18 apr. 2021
Ana Porgras pleacă din România. În ce țară și ce va face fosta concurentă de la Survivor România peste hotare
Ana Porgras

Sunt deja două săptămâni de când Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România, după ce Jador a propus-o pentru eliminare. În locul ei au intrat două noi concurente, Raluca Dumitru și Irisha, care se descurcă destul de bine pe traseu. Cu toate acestea, fanii continuă să le ceară celor de la Kanal D să o aducă pe fosta gimnastă înapoi în competiție.

Regulamentul Survivor România interzice, însă ca un concurent eliminat să poată intra din nou în competiție, așa că din păcate, petițiile fanilor vor rămâne fără ecou. Ana Porgras a fost extrem de încântată și de impresionată de toată susținerea pe care a avut-o imediat ce a ajuns în România.

Unde pleacă Ana Porgras și de ce

Faimoasa vrea, însă ca acum să plece din țară. Mai exact în Italia, la mama, care lucrează în Bologna. Ea a declarat că-i este foarte dor de cea care i-a dat viață și vrea neapărat să meargă să o vadă. Fosta gimnastă nu poate părăsi încă România pentru că mai are obligații contractuale față de Kanal D, dar imediat ce va rezolva problemele, va decola spre Italia.

Ana Porgras a fost una dintre cele mai bune gimnaste ale României din ultimii 20 de ani. De altfel, ea a și câștigat ultimul titlul mondial pentru țara noastră, la bârnă în anul 2010. Din păcate, o accidentare la cot a forțat-o să se retragă la doar 18 ani. Deși putea lupta să se recupereze și să ajungă la Jocurile Olimpice, unde era cotată cu mari șanse de a lua noi medalii, adolescenta de atunci, a preferat varianta mai simplă.

Cu ce se ocupă astăzi Ana Porgras și ce sume de bani îi intră în conturi

Acum regretă decizia de atunci, dar nu mai poate da timpul înapoi. De la 5 ani făcea gimnastică și visul ei era să urce pe podium la Olimpiadă. Părinții extrem de săraci au făcut mari eforturi ca ea să poată face sport, dar teribilismul vârstei a făcut-o să uite pentru ce a luptat atât de mulți ani.

Astăzi Ana Porgras locuiește în Brașov, unde și-a deschis un mic salon de cosmertică. Ea primește lunar de la statul român o rentă viageră în valoare de aproximativ 4.000 de lei pentru titlul obținut în anul 2010.

Contractul cu Kanal D i-a rotunjit veniturile și în plus i-a adus un boom de imagine, care-i va folosi cu siguranță în viitor. Numărul mare de fani o va ajută să se poziționeze bine pe zona influencerilor și dacă va ști să profite, cu siguranță va avea câștiguri financiare importante.