O nouă idilă secretă la Survivor România! Doi concurenți au decis să formeze un cuplu. Acuzații fără precedent la adresa celor doi

de: Ana Toma
29 apr. 2021
O nouă idilă secretă la Survivor România! Doi concurenți au decis să formeze un cuplu. Acuzații fără precedent la adresa celor doi
Maria Chiți și Raluca Dumitru, în competiția Survivor România

O nouă idilă pare că începe la Survivor România. Show-ul din Republica Dominicană i-a apropiat destul de mult pe doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți, după cum susțin cei mai mulți Războinici.

Albert și Maria au devenit mai apropiați la Survivor România, însă concurentul neagă că apropierea dintre ei ar fi o relație, mărturisind că faptul că se simt excluși din echipa Războinicilor a fost lucrul care i-a apropiat cel mai mult.

Idilă secretă la Survivor România

Mai mult de atât, Albert Oprea nu neagă că o place pe Maria Chițu, însă preferă să țină totul pentru el. De cealaltă parte, Marius Crăciun și Sindy povestesc cu totul și cu totul altceva.

Aceștia au mărturisit Albert și Maria au devenit din ce în ce mai apropiați. Cei doi se țin în brațe, dorm împreună și au grijă mereu să fie unul lângă altul.

În momentul în care Maria a ieșit în față în Consiliul de Eliminare și a declarat ca Faimosul i-ar fi adresat câteva replici siropoase, Zanni a reacționat imediat și i-a dat o replică dură acesteia, mărturisind că noua concurentă i-ar fi făcut avansuri atât lui Culiță cât și lui Jador când era în competiție.

„Voiam să subliniez ce a spus Sorin despre Maria, că a venit cu o strategie. Ea caută vânătoarea asta de momente. A avut o mică discuție cu Jador pe traseu, cu gura îi spunea „Lasă-mă în pace!”, dar cu sufletul spunea „Vino!”. Când Jador s-a apropiat, ea a continuat să spună „Lasă-mă!”, dar a pus mâna pe el. A căutat un moment și cu Culiță. I-a spus lui Culiță, „Te ador, Culiță!”, a mărturisit acesta.

Maria Chițu, atacată din toate părțile

Roxana Ghiță a lansat și ea atacuri la adresa Mariei, despre care susține că știe de ce s-a alăturat competiției. Concurenta susține că Maria a știut care este situația și a dorit mai multă audiență, folosindu-se de Albert.

Ea a vorbit și despre situația în care Maria i-ar fi făcut avansuri lui Culiță Sterp, având în vedere că bărbatul are acasă o femeie însărcinată care îl așteaptă cu nerăbdarea să se întoarcă.

O sa imi dau si eu cu parerea. Maria a venit ca rezerva de acasa. A vazut care e situatia din camp si normal ca vrea sa aiba cat mai multa audienta si poate chiar are o strategie dandu-se de partea lui Albert si nu stiu daca vin din niste intentii pure.

Mie nici nu prea imi place de Maria si faza aia de a zis-o ca s-a dat Culita la ea si nu stiu ce complimente i-a facut. Sa zici lucrurile astea cand Culita are pe cineva insarcinata acasa, mi se pare de joasa speta”, a povestit Roxana.