Andreea Esca, jignită în ultimul hal de Mircea Badea și Radu Banciu: „Să-i intre ciorapii în amigdale, zic”. De la ce a pornit totul

andreea esca

Andreea Esca este în momentul de față una dintre cele mai populare figuri publice. Vedeta Știrilor Pro Tv a reușit să se impună pe piața media prin mult profesionalism și o charismă, care a stârnit multă invidie de-a lungul timpului. Nu s-a implicat niciodată în scandaluri și a preferat de fiecare dată să-i ignore pe cei care au insultat-o fără niciun motiv.

În luna iulie, Andreea Esca a fost diagnosticată cu coronavirus, prilej pentru mai mulți jurnaliști de a o jigni într-o manieră absolut degradantă. Vedeta Pro Tv a ales să nu comenteze acuzațiile și și-a continuat viața, transmițând mereu mesaje pozitive și oferind lecții de viață.

Cei mai acerbi critici ai Andreei Esca au fost Mircea Badea și Radu Banciu, care de obicei nu se înțeleg, dar de data aceasta pare că au găsit un subiect comun, ambii fiind extrem de agresivi fără sens.

Radu Banciu, acuzații grave la adresa Andreei Esca

„Andreea Esca n-a fost niciodată un om de dat exemplu cuiva, eu am spus mereu lucrul ăsta. Ea nu își făcea meseria cum trebuie, dar cei care nu o cunoșteau credeau că e un star, credeau că e ieșită din comun.În realitate ea nu făcea nimic, iar faptul că își desconsidera meseria, după ce citea jurnalul ăla de știri de pe prompter timp de 30 de minute, în fiecare seară a vieții ei era într-un club, se ducea la o petrecere (….).

Tu, care ești la pupitrul știrilor și care dai informația mai departe trebuie să ai un comportament exemplar, cum are Papa. Și el are concediu, dar nu se duce să danseze, trebuie să ai o ținută. Pe ea nu o interesa decât să se ducă în cluburi, dovadă că una spunea la televizor și alta făcea în realitate, nerespectând niciun fel de reguli. Ăștia sunt idolii noștri? Este o rușine monumentală”, a spus Radu Banciu în emisiunea sa de la Look Sport, în urmă cu câteva luni, deși Andreea Esca duce mereu Știrile Pro Tv pe locul 1 în audiențe.

Mircea Badea, limbaj de mahala pe rețelele de socializare

Nici Mircea Badea nu a ratat ocazia să o numească dezgustat prompteristă în emisiunea sa de pe Antena3, dar o postare pe rețelele de socializare a scandalizat mulți internauți, care l-au criticat foarte aspru pentru lipsa lui de empatie și vorbele de mahala.

„E bine. Tuta sugea ciorapii la „statul de drept”. Să-i intre ciorapii în amigdale, zic. Ciorapovirusul, a scris Mircea Badea pe contul său de Instagram”, alăturând și o captură foto cu un articol din Libertatea. Foto AICI

Dan Bittman se face de râs fără oprire

Și când circul din vară și atacurile la Andreea Esca pe tema virusului care a speriat întreaga planetă și care a ucis până acum peste 1,3 milioane de oameni, Dan Bittman a readus subiectul în prim plan, acuzând inclusiv Pro Tv-ul că face propagandă mincionoasă.

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea!

E prietenă cu mine, dar părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul, care în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem din gură”, a spus Dan Bittman în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu.

Revista Presei