Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram, prima poză nud împreună. Cele două s-au fotografiat complet goale. Reacții caustice din partea fanilor

12 iun. 2021
Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram, prima poză nud împreună. Cele două s-au fotografiat complet goale. Reacții caustice din partea fanilor
Andreea Esca și Alexia Eram. Foto: Facebook

Andreea Esca este una dintre cele mai populare vedete din România. Prezentatoarea Știrilor PRO TV s-a impus pe piață printr-o atitudine pozitivă și a devenit un reper în mass media, încă de acum 20 de ani. Fiica ei, Alexia Eram îi calcă pe urme și la nici 21 de ani este deja un nume cunoscut în showbiz.

Pe 31 august 2018, Andreea Esca a publicat un text editorial pe site-ul revistei sale, A List Magazine, în care a povestit despre ziua în care a adus-o pe lume pe Alexia și a arătat cum a evoluat aceasta până la 18 ani, arătând cât de mult o iubește și cât de multă bucurie i-a adus.

(Atenție! Acest articol nu poate fi preluat decât cu precizarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această normă, înseamnă acordul de a ne plăti drepturile de autor pentru articol!)

Fotografia veche care a luat prin surprindere publicul PRO TV

„Ziua în care mi s-a schimbat viața” a fost un articol care s-a bucurat de multe aprecieri și care nu a făcut foarte mari valuri la acel moment.

Însă textul a fost reluat pe pagina de facebook a PRO TV, pe 3 iunie, alături de o fotografie, care a stârnit uluire printre fani. Andreea Esca și Alexia în primul an de viață, aproape complet goale. O imagine care i-a luat prin surprindere pe internauți și asta pentru că prezentatoarea Știrilor Pro Tv s-a afișat mereu foarte îmbrăcată, indiferent de eveniment.

„Mai târziu, în adolescență, a avut perioadele ei rebele și a reușit să mă facă să-mi pierd mințile de câteva ori, dar l-aș mânia pe Dumnezu să spun că am avut adevărate probleme. A fost și este un copil bun, pentru care nu pot decât să fiu extrem de recunoscătoare. Un copil care m-a făcut mândră de atât de multe ori și care și-a prețuit și trăit libertatea, respectând întotdeauna regulile casei”, scria Andreea Esca despre fiica sa în editorialul menționat.

Reacții acide din partea internauților

Mulți dintre internauți nu s-au oprit deloc asupra textului și a mesajului pe care vedeta a vrut de fapt să-l transmită, așa că s-au lansat într-o serie de comentarii acide la adresa celor două. Trebuie menționat că fotografiile au fost publicate în urmă cu mult timp în Revista Tabu și fac parte dintr-un pictorial, care s-a bucurat de mult succes la acel moment.

Sursa foto: A List Magazine, Credit FOTO: Revista TABU

Mesaje preluate de pe pagina de Facebook a PRO TV

„Playboy in două”

„A postat goală?Doamne fereste!”

„Valeleuu valeleuu”

„Întotdeauna femeile s au dezbracat pentru bani, dar unele au câștigat mai mult , altele mai puțin, de pinde unde și au aruncat hainele, la hotel cu multe stele sau la coltul străzii.”

„După ce s-a pozat goală acum se simte mai bine ? Pentru BANI face orice🤑 ! Puțină intimitate tanti , , puțin respect 🤔 ! RUȘINE.. ” vedeto ” ! P.S.Dacă nu mă înșel , oare ea a anuntat c-ar fi avut Covid dar de fapt..a vrut ATENȚIE ? Scuzati dac-o confund”

„Vedete de carton,daca arati tot esti vedeta? fara rusine daca asa trebuie sa arate o doamna”

„Oare mai exista o etica,o morala,oare se cred afroditele Romaniei!?”

„Ferească dumnezeu ce am ajuns pentru bani”

Au existat și comentarii cu felicitări și urări de bine pentru Alexia, cu ocazia zilei sale de naștere, care va fi, însă abia pe 31 august. Până atunci cele două vedete se bucură din plin de atenția fanilor, care continuă să le urmărească în număr mare, chiar și atunci când le critică.