Idilă secretă la Survivor România. De cine ar fi îndrăgostit Marius Crăciun, cel care a câștigat și Ferma de la Pro Tv în trecut, după o relație cu Diana Belbiță

24 mart. 2021
Idilă secretă la Survivor România. De cine ar fi îndrăgostit Marius Crăciun, cel care a câștigat și Ferma de la Pro Tv în trecut, după o relație cu Diana Belbiță
Marius Crăciun la Survivor România

Încă de când a intrat la Survivor România, Marius Crăciun a făcut furori în competiție. Recunoscut ca un sportiv foarte bun, acesta i-a cam speriat pe băieții de la Faimoși, care s-au temut că vor pierde toate punctele în fața lui. În același timp, fetele au fost impresionate de fizicul Războinicului, care în trecut a ajuns în finala Ninja Warrior și a câștigat Ferma.

În reality show-ul difuzat de Pro Tv, Marius Crăciun a ieșit în evidență mai mult prin relația de iubire pe care o avea cu Diana Belbiță, pe care a cunoscut-o chiar în competiție. Ea a fost cea care a făcut primul pas și era deja o mică vedetă după ce făcuse furori la Exatlon, un show similar Survivor România, de pe Kanal D.

Romina, îndrăgostită de Marius Crăciun

Relația nu a ținut prea mult pentru că luptătoarea MMA a plecat în Canada cu un contract, iar Marius a rămas în România, unde s-a concentrat pe proiectele sale. Acum frânge inimi în Republica Dominicană și pare că mai multe fete îi fac ochi dulci.

Romina, concurenta care a fost eliminată în urmă cu aproape trei săptămâni a mărturisit la Teo Show că ea petrecea mult timp cu Marius și că acetuia îi plăcea compania ei, ceea ce l-ar fi făcut gelos pe Andrei Dascălu, colegul ei care a și propus-o pentru eliminare. Practic, Romina a încercat să inducă subtil că Marius ar cam fi plăcut-o, ceea ce i-a atras antipatii.

„Marius era un barbat frumos. Știe și el, i-am spus. Și el a zis că-s drăguță și atât.(…) Eu o sa păstrez legătura cu el amicală, să nu se inteleagă altceva acum. Ce se intamplă după, nu stiu să-ți spun acum”, a spus Marina la Ștafeta Mixtă pe Youtube.

Romina, săgeți otrăvite către Mellina, care ar fi și ea îndrăgostită de Marius

Una dintre rivalele sale ar fi fost Mellina, care s-ar fi îndrăgostit de Războinic și care a încercat totul pentru a-i atrage atenția colegului său, dar acesta nu a părut foarte interesat. Cert este că Marius Crăciun este un bărbat care arată bine și pe care fetele din competiție, dar și din afara ei îl plac, iar în trecut asta pare să-l fi ajutat să câștige și Feram. Așa că nu este exclus să vedem în curând o nouă poveste de dragoste și la Survivor România. Mai rămâne să vedem dacă are și cu cine.

„Stăteam si cu Sindy și cu Marius mai mult, fiind mai noi in competitie. Si observam că Mellinei îi plăcea foarte mult de Marius si incerca sa se bage in toate discutiile. Cand a venit Mariu a sarit in bratele lui. La jocuri si in camp facea tot felul de chestii. Noi eram acolo in cabana si mai discutam, nu barfeam, si venea Mellina. Ea in ultima perioada s-a pus sa faca genuflexiuni si fandari si era doar intr-un costum de baie minuscul si venea in fața lui, își desfăcea picioarele să facă genoflexiuni și se apleca asa intr-un stil mai lasciv. Și nu era doar atunci. Cand stateam langa cabana, acolo unde manca, direct acolo in fața se găsea să își facă genoflexiunile, în fața noastră.

Îi dau un ghiont lui Marius si zice „ce să mai…”. Nu mai avea nici el ce să mai zică.
Musty și Mellina erau apropiați, dar nu este ce s-a spus. Mi se părea o relatie ca frate-soră. Mi se părea că ea îl plăcea pe Marius. Pe mine mă amuza când venea și făcea genuflexiunile și fandările chiar acolo în fața lui. Îi mai intreba pe băieți dacă le face corect, îi mai ziceau și Starlin și Andrei. Maria a inceput să facă și ea în ultima perioada. Am făcut și eu, dar faceam in cabana, nu în fața nimanui”, a mai spus Romina la Ștefeta Mixtă.