Bianca Drăgușanu a fost desfigurată! Nimeni nu o mai recunoaște. Dezvăluiri bombă din infern

de: Ana Toma
11 feb. 2021
Bianca Drăgușanu a fost desfigurată! Nimeni nu o mai recunoaște. Dezvăluiri bombă din infern

Bianca Drăgușanu a fost desfigurată. Vedeta a fost bătută crunt, iar imaginile au fost publicate chiar acum. Dezvăluri bombă despre relația prin care a trecut luni de zile. Nimeni nu o mai recunoaște.

Bianca Drăgușanu nu se mai ascunde de nimeni. Odată cu noua relație și cu noile realizări, vedeta a decis să pună capăt trecutul ei. După ce au apărut mai multe imagini cu ea după ce suferise o operație de blefaroplastie, blondina a ajuns la limită.

Bianca Drăgușanu e de nerecunoscut 

Bianca Drăgușanu a mărturisit într-un Instastory că fotografia virală care a apărut cu ea este dintr-un videocall, deși ea vorbea cu puțină lume în acea perioadă. Ea a povestit că și-a dat seama de greșeala făcută atunci când a fost abuzată și a decis să nu se mai ascundă.

Fosta soție a lui Alex Bodi a postat o fotografie cu ea, total desfigurată de Alex bodi, fostul ei soț. Ea se consideră o femeie ”asumată”, motiv pentru care nu trebuie să țină departe de ochii curioșilor calvarul prin care a trecut.

”Eu știu cine ar fi putut să dea poza, e făcută într-un videocall, am vorbit cu puține persoane atunci. Eu am arătat și mai rău de atât, pentru că am fost proastă și am tăcut. Am arătat mult mai rău pe parcursul ultimilor ani din viața mea. În perioada în care eram așa, a fost cel mai rău.

Bianca Drăgușanu, desfigurată
Bianca Drăgușanu, desfigurată

”Sunt o femeie asumată”

M-am uitat în arhiva de pe Instagram și sunt trei persoane cu care am vorbit în perioada în care am fost operată. O fată de la Târgoviște, o familie cărora le-am botezat copilul și pe care îi credeam prieteni și o persoană cu care am stat trei ani. Vreți șa deveniți vedete? Vă fac eu vedete, daca asta v-ați dorit.

Si o să dau și eu fotografii cu voi. Știu cĂ urma sa dati voi pozele cu mine batută, stiu ca asta urma, dar uite că le-am dat eu singură, că sunt o femeie asumată”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ea a mărturisit că problema principală nu este apariția pozelor, ci minciuna din spatele lor. Bianca nu a fost operată, ci bătută, iar persoana care a publicat poza, va plăti pentru asta, susține blondina.

Bianca Drăgușanu, desfigurată
Bianca Drăgușanu, desfigurată

Bianca Drăgușanu a trecut la amenințări 

”De ce să dai pozele acum, când eu știu că am vorbit doar cu două persoane? Problema nu e ca apar poze cu mine tumefiată după niște operații pe care le-am făcut, problema e cu persoana care a dat poza cu mine așa. Mi-am asumat faputul că am greșit pentru am tăcut și am iertat, în rest, sunt o persoană căreia nu ai ce să îi reproșezi.

O să încep să o fac vedetă pe persoana care a făcut asta. A făcut publice aceste poze după operație, urma să dea aceste poze cu mine bătută. Le dau eu aceste poze.

Încep eu să fac istoricul să vedeți prin ce am trecut. Ca să nu dea ei poze cu mine, am început să urc. Nu îmi place cum eram, dar sunt mai bine acum”, a mai spus ea.

A depus plângere 

Vedeta a mai spus că într-adevăr, așa arăta după ce fostul ei Alex Bodi a bătut-o, însă a făcut o plângere pentru acest lucru și încă așteaptă soluționarea. Ea a mai transmis și un mesaj femeilor care trec printr-o astfel de situație.

Vedeta și-a dat seama de greșeala făcută și consideră că nimeni nu trebuie să accepte un astfel de tratament, pentru că se va repeta constant.

”Da, așa arătam eu când am fost snopită în bătaie. Am depus și o plângere și avocatul meu se ocupa de asta. Nu treceți cu vederea prea ușor. Daca te inșală o dată, te va înșela toată viața. Dacă îți dă o palmă, te va bate toată viața. Eu am iertat prea mult și am greșit”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu, desfigurată
Bianca Drăgușanu, desfigurată