Boala ascunsa de care suferă Irina Rimes. A dus o luptă grea o bună perioadă de timp

de: Ana Toma
26 apr. 2021
Boala ascunsa de care suferă Irina Rimes. A dus o luptă grea o bună perioadă de timp
Irina Rimes

Zâmbește mereu, este o prezență extrem de plăcută, însă puțini știu ce se ascunde în spatele unei personalități mereu bine dispuse. Irina Rimes a suferit de o boală dificilă o bună perioadă de timp, iar urmările se mai văd chiar și acum.

Irina Rimes și-a clădit în România o carieră de succes, însă dincolo de reușitele de pe plan profesional, Artista nu a scăpat de una dintre cele mai des întâlnite boli, depresia. Recent, aceasta a mărturisit că a avut momente în care credea că nu-și va mai reveni.

Boala de care a suferit Irina Rimes

Irina Rimes a suferit de depresie și nu îi este rușine să recunoască acest lucru. Mai mult de atât, artista a trăit momente dificile inclusiv din cauza anxietății pe care o resimte chiar și acum.

Potrivit acesteia, după o luptă atât de grea, a reușit să întoarcă totul în favoarea ei și să devină puternică așa cum are nevoie, atunci când trebuie.

”Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu”, a mărturisit Irina Rimes în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Încă resimte anxietatea

Chiar dacă a reușit să depășească depresia, vedeta mărturisește că anxietatea încă o mai vizitează din când în când, iar pentru a scăpa de acest sentiment trebuie să se simtă în largul ei, cu persoanele potrivite.

Irina Rimes povestește că și-a creat un filtru pe care îl scoate doar atunci când știe că este alături de o persoană de încredere.

”Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă, trebuie să mă simt foarte în largul meu. (…) Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru”, a mai povestit Irina Rimes.

Anxietatea rămâne una dintre bolile care i-au dat mari bătăi de cap artistei. Aceasta susține că i-a dat de multe ori viața peste cap, ba chiar a și încurcat-o atunci când nu trebuia și acest lucru se mai întâmplă și acum.

”Din cauza acestei anxietăți am avut multe probleme. M-a încurcat în multe feluri …să mă exprim sau să scot ‘substanța’ din mine în cel mai frumos mod, așa cum știu că aș putea. Că eu aș putea, aș putea orice, dar există aceste mici chestii care mă încurcă și unul dintre ele e anxietatea”, a mai spus Irina Rimes.