Care au fost cele mai căutate rețete culinare pe Google în 2020? Un top 5 surprinzător

03 ian. 2021
Care au fost cele mai căutate rețete culinare pe Google în 2020? Un top 5 surprinzător
Jamila este cel mai renumit vlogger culinar din România

Anul 2020 s-a încheiat, iar pandemia i-a determinat pe mulți să învețe să gătească, așa că rețetele culinare au fost la mare căutare pe Google. Cum era de așteptat, românii au vrut să știe cum se prepară pâinea acasă, cu și fără drojdie. A existat un moment în lunile martie-aprilie în care panica pusese stăpânire pe oameni, iar din magazine lipseau produsele esențiale.

Cu rafturile pline de provizii, mulți s-au pus pe gătit produse cu făină din belșug. Cel mai mult românii au vrut să știe rețete pentru gogoși. Mai dietetice, mai gustoase, prăjite în ulei, la cuptor, cu sau fără umplutură, sortimentele acestui desert sunt numeroase, motiv pentru care și căutările pe baza acestui cuvânt au fost pe măsură.

Surprinzător, dar românii au vrut să știe și cum se prepară banana bread, adică pâine cu banane, tot un desert delicios, care nu este delod greu de preparat. Așa cum spuneam, top 3 este completat de pâine, urma de pizza și un alt dulce, eclerele.

Top 5 căutări pe Google rețete culinare

1. Rețetă gogosi
2. Rețetă banana bread
3. Rețetă pâine
4. Rețetă pizza
5. Rețetă eclere

Noi am ales să încercăm una din rețetele celebrei Jamila, cel mai prestigios vlogger culinar din România. Aceasta face o adevărată artă în bucătărie, așa că dacă doriți să încercați gogoși delicioase, dar mai dietetice, vi le recomandăm pe cele preparate după rețeta Jamilei, prezentată mai jos. Nu uitați că aceasta are și un canal de Youtube, unde-și prezintă rețetele și unde vă puteți abona.

Cele mai sănătoase și delicioase gogoși: gogoși la cuptor. Rețeta celebrei Jamila. Se poate adăuga și glazură preparată foarte ușor