Câte kilograme are Andra și ce înălțime? Care este numele ei real: biografie, studii, carieră

de: Ana Toma
13 mart. 2021
Câte kilograme are Andra și ce înălțime? Care este numele ei real: biografie, studii, carieră
Foto: Facebook

Andra este un nume recunoscut la nivelul întregii țări. Artista este una dintre cele mai bune voci ale momentului, este căsătorită cu Cătălin Măruță, simbolul Pro Tv-ului și se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Andra, sau pe numele ei real, Alexandra Irina, s-a născut pe 23 august 1986, la Câmpia Turzii, într-o familie numeroasă. Ea are o înălțime de 1,64 m și 65 de kilograme și este cea mai mică dintre cei patru frați ai săi pe nume Diana, Aura și Săndel. 

Într-un interviu recent acordat la Radio Zu, artista recunoștea că a mai pus câteva kilograme în plus din cauza pandemiei, dar că își va intra în normal. Aceasta ar vrea să mai slăbească aproximativ 5 kilograme, dar arată în continuare foarte bine.

Cine este Andra

Andra și fratele ei Săndel sunt singurii care au ales lumea muzicii. Chiar dacă fratele ei a ales muzica populară, vedeta l-a mai chemat de mai multe ori în cadrul concertelor sale, semn că familia lor este una unită. 

Dacă vă întrebați cum a ajuns în lumea muzicii, ei bine, tatăl Andrei era cunoscut în lumea showbiz-ului, iar acest lucru a fost important pentru cariera aristei. Ea s-a lansat în muzică de la vârsta de doar 14 ani, iar întreaga sa perioadă de adolescență a fost plină de turne și spectacole. 

În anul 2006, ea și-a cunoscut partenerul de viață, Cătălin Măruță, alături de care s-a și căsătorit doi ani mai târziu. Cei doi au împreună doi copii și par mai fericiți ca niciodată. Eva și David au și ei foarte mulți fani pe rețelele de socializare, în special Eva, care a și primit un premiu de la Youtube pentru performanțele sale.

Andra, extrem de mândră de fetița ei, Eva, după ce aceasta a primit butonul de 100.000 abonați de la Youtube/ Sursa foto: Facebook

Ce studii are Andra 

Chiar dacă și-a început cariera muzicală devreme, asta nu înseamnă că vedeta nu a avut timp și de studii. Andra este absolventă a Facultăţii de Pedagogie Muzicală de la Spiru Haret.

Totuși, pe lângă cariera muzicală, vedeta este și un om de televiziune. Ea este jurată în cadrul emisiunii Românii au talent de la Pro Tv, iar începând cu anul 2016, vedeta a mai fost implicată și în proiectul The Voice Kids, ajutând copiii de toate vârstele să intre în lumea muzicii.

Andra și Cătălin Măruță

Câți bani încasează Andra

Muzica și televiziunea aduc venituri frumoase familiei Măruță. Atât cei doi soți cât și tatăl artistei conduc șapte companii care au câștiguri impresionante. Este vorba despre Andra Business Media SRL, care are ca scop interpretarea artistică şi organizarea de evenimente. în urmă cu câțiva ani, firma avea un profit de aproape 200.000 de lei. 

Pe lângă banii pe care îi încasează pri intermediul firmelor active, Andra mai câștigă și un salariu lunar de 10.000 de euro lunar, conform surselor mai multor surse media, care au scris pe subiect, pentru rolul de jurat în cadrul emisiunii Românii au talent de la Pro Tv, deci se poate spune că vedeta o duce bine din toate punctele de vedere.