Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

de:
12 iun. 2021
Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție
Culiță Sterp la Survivor România

Culiță Sterp a avut o situație mai specială spre deosebire de alți concurenți de la Survivor România. Faimosul a fost nevoit să părăsească competiția mai devreme, în condițiile în care iubita sa urmează să nască.

La fel ca orice alt show de televiziune și Survivor România are niște clauze clare. Astfel, cei care doresc să părăsească competiția voluntar au de plătit daune uriașe.

Culiță Sterp ar fi trebuit să plătească sute de mii de euro

Conform Fanatik.ro, în cazul în care nu ajungea la un acord cu producătorii, Culiță Sterp ar fi avut de plătit daune care întrec orice imaginație. Sursa citată precizează că dacă un concurent decide să abandoneze voluntar competiția și refuză să mai intre pe trasee, va avea de plătit 100.000 de euro.

Pe lângă această sumă care reprezintă daunele, Faimosul a mărturisit că se mai adaugă și o amendă, deci suma totală se ridică la sute de mii de euro.

Câți bani a primit Culiță Sterp pentru Survivor România

Totuși, Culiță Sterp a reușit să se înțeleagă cu producătorii, așa că nu a fost nevoie să plătească astfel de daune. Mai mult de atât, el mărturisește că a primis 1.000 de euro în plus după ce a părăsit competiția, banii find pentru copil.

Faimosul povestește că a rămas uimit de atitudinea producătorului și se bucură de faptul că a reușit să iasă din competiție fără a fi nevoie să plătească despăgubiri.

”Au fost zvonuri că nu mi-aș primi banii, că voi fi afectat pentru că am renunțat. Nu este așa. Din contră, producătorul mi-a dat 1000 de euro în plus în cont pentru copilaș. A zis să-i cumpăr un cadou. Sincer, am rămas uimit. Mă bucur că m-au înțeles. Sunt niște oameni minunați. Nu am plătit despăgubiri”, a spus Culiță Sterp, într-un vlog.

Producătorii au refuzat să îi permită plecarea

Sursa citată mai susține că Faimosul ar fi vrut să părăsească competiția încă de la începutul lunii mai, însă producătorii ar fi refuzat radical să îi permită acest lucru.

În final, cele două părți ar fi ajuns la un acord, însă după multe lacrimi și rugăminți. Potrivit sursei citate, Culiță Sterp le-ar fi spus, plângând, producătorilor că cea mai mare dorință a sa este să ajungă acasă.

Mai mult de atât, producătorii au văzut atitudinea Faimosului care a continuat traseul fără a face gesturi necugetate, așa că după câteva săptămâni, și-au dat acordul în legătură cu plecarea sa.

Câți bani a pierdut Culiță Sterp

Dacă vă întrebați câți bani l-a costat pe Culiță Sterp abandonul competiției, ei bine, el era unul dintre cei mai bine plătiți concurenți de la Survivor România, deci plecarea s-a resimțit din punct de vedere financiar în buzunarul producătorului

Potrivit sursei citate, el ar fi încasat pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană suma de 3.500 de euro. Deci, în condițiile în care competiția ar mai fi durat cel puțin 5 săptămâni, Faimosul a pierdut în jur de 17.000 de euro.