Ce studii are la baza Alexandra Dinu. Totul despre jurata de la Românii au talent: biografie, înățime, carieră, salariu

de: Ana Toma
26 mart. 2021
Ce studii are la baza Alexandra Dinu. Totul despre jurata de la Românii au talent: biografie, înățime, carieră, salariu
Alexandra Dinu

Alexandra Dinu stă acum la masa juraților din cadrul emisiunii Românii au talent de la Pro Tv. Puțini știu însă detalii personale din viața vedetei. A reușit să ajungă în lumea televiziunii după o muncă grea, iar acum experiența își spune cuvântul.

Alexandra Dinu s-a născut pe 3 ianuarie 1981, în București. Ea are o înălțime de 1,68 m, 50 de kilograme și întotdeauna a avut grijă de corpul ei, motiv pentru care arată impecabil la 40 de ani.

Totul despre Alexandra Dinu

Tatăl Alexandrei Dinu este un cunoscut demnitar român, însă numele vedetei a început să fie auzit după căsătorie cu fotbalistul Adrian Mutu. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2001-2003 și au împreună un băiat pe nume Mario.

În timpul căsniciei, Alexandra Dinu și-a găsit menirea. Ea a intrat în lumea cinematografiei în 2002 și s-a făcut remarcată după rolul avut în comedia Garcea și Oltenii. După divorț, vedeta nu a mai stat pe gânduri și și-a urmat visul.

Ea s-a stabilit în Italia, construindu-și o carieră în televiziune și în film. În primă fază a prezentat rubrica meteo la televiziunea lui Silvio Berlusconi, iar mai târziu a jucat în mai multe seriale apreciate de italieni precum „Il commissario Montalbano”, „Ricomincio da me”, „Carabinieri” si „Capri”.

Rolul decisiv l-a avut în „Rosso San Valentino”, unde a fost premiată ca cea mai bună actriţă a Italiei, în 2012. De atunci, fosta soție a lui Adrian Mutu a obținut mai multe premii și s-a făcut remarcată și în alte producții internaționale.

Cum a ajuns la Pro Tv

A obținut ce și-a dorit în străinătate, însă viața a adus-o din nou în România. Vedeta a primit o propunere de nerefuzat din partea Pro Tv-ului și nu a stat prea mult pe gânduri.

Chiar ea mărturisea că televizunea este marea ei pasiune și de-a lungul timpului a primit foarte multe propuneri, însă Românii au talent a fost ceva cu totul și cu totul deosebit, motiv pentru care, vedeta nu stat prea mult pe gânduri și a simțit că acesta este momentul în care trebuie să facă ceva și în România.

”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul!”, mărturisea Alexandra Dinu.

Ce salariu primește de la Pro Tv

Nu e de mirare că fosta soție a lui Adrian Mutu a acceptat din prima propunerea Pro Tv. Conform stiridirecte.ro, Alexandra Dinu încasează un salariu de 200.000 de euro pentru fiecare sezon al emisiunii.

Vedeta a mai fost și producătorul, dar și prezentatorul emisiunii ProMotor până în anul 2004, deci camerele de filmat din platouri nu îi sunt străine deloc.