Ce studii are Mirela Vaida și cum a ajuns în televiziune: înălțime, biografie, carieră, salariu 

de: Ana Toma
20 mart. 2021
Ce studii are Mirela Vaida și cum a ajuns în televiziune: înălțime, biografie, carieră, salariu 

Mirela Vaida a ajuns într-un timp record una dintre cele mai îndrăgite personalități din lumea televiziunii. A reușit să intre în sufletele telespecatatorilor, dar și ale invitațiilor, iar acum îi impresionează pe toți și cu vocea ei sublimă.

Puțini știu însă detalii despre viața vedetei de la Antena 1 și cum de drumul vieții sale a adus-o chiar în acest domeniu. Ea a debutat în lumea televiziunii de la o vârstă fragedă, iar experiența ei se vede destul de clar.

Cine este Mirela Vaida

Mirela Vaida s-a născut pe 16 martie 1982, la Târgu Frumos, județul Iași, are o înălțime de 1,58m și 55 de kilograme. Ea a debutat în lumea artistică în anul 2002, pe parte muzicală.  A participat la mai multe festivaluri de muzică și a devenit membră a trupei de fete Ho-Ra, ca mai apoi să facă parte și din trupa D’Or. 

Deși folclorul a fost prima ei pasiunea, viața a dus-o într-un alt punct și anume, în televiziune. Vedeta a mărturisit că prima ei apariție televizată a fost pe când era în clasa a IX-a, iar de atunci, lucrurile au mers în direcția potrivită. În 2004 a devenit moderator. 

”Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. 

Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Boureanu Vaida pentru a1.ro.

Ce studii are Mirela Vaida

Deși pare greu de crezut, studiile pe care le are Mirela Vida nu corespund nicidecum cu activitate sa de ani de zile. Vedeta 

este licențiată în Drept și are și două Mastere. Unul în Dreptul Comunității Europene și altul în Comunicare și altul în  Relații Publice.

Cu toate acestea, ea este actriță, cântăreață și prezentatoare TV, ba chiar una foarte apreciată.  Mirela Vaida a fost reporter – prezentator la  Naţional TV, la rubricile “Startiști”, “Casa ta”, “Paranormal”, apoi, până în 2006, a fost prezentatoare la Favorit TV. A cunoscut celebritatea cu adevărat la Antena 1, la cârma emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, pe care a prezentat-o din 2011 până în 2016. 

Mai târziu, vedeta a prezentat ”Totul pentru Dragoste”, iar în prezent este prezentatoarea emisiunii de succes „Acces Direct” și concurentă la ”Te cunosc de undeva”. 

Ce salariu are la Antena 1

Dacă vă întrebați ce salariu încasează Mirela Vaida pentru experiența și munca depusă, ei bine, acest lucru va rămâne un mister. Ea a mărturisit recent că este plătită pe ediție cu o sumă care nu e atât de fabuloasă pe cât crede lumea.

”Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun”, mărturisea vedeta.

În ceea ce priveșet viața personală, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaidă, director comercial la o mare companie. Cei doi au o fetiță și doi băieți și nu sun văzuți prea des în public, motiv pentru care, fotografiile cu cei doi sunt greu de găsit.